ALERTA FALSĂ cu bombă din Floreasca. Paznicul care a sunat la 112 s-a ales cu dosar penalDosarul bărbatului care a sunat, joi, la 112 şi a anunţat că în clădirea Globalworth Tower de pe Calea Floreasca, în care lucra ca paznic, se află o bombă a fost preluat de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, suspectul fiind audiat pentru infracţiuni la legea privind combaterea terorismului.

Paznicul clădirii Globalworth Tower este cel care a sunat, joi, la 112 spunând că a fost plasată o bombă în incintă,.

Agentul de pază a recunoscut în faţa echipajelor venite să facă verificări în clădire că în imobil nu se află niciun dispozitiv exploziv şi că el este cel care a sunat la 112, vrând să facă o glumă, afirmă surse din Poliţie, citate de news.ro

Potrivit surselor citate, apelul a fost făcut chiar din zona în care se află clădirea de birouri.

Cercetările la faţa locului s-au desfăşurat pe două planuri - o parte dintre poliţişti au verificat clădirea din punct de vedere pirotehnic, iar o altă echipă de anchetatori s-a concentrat pe identificarea persoanei care a apelat numărul 112.

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 13.55, sesizarea fiind trimisă mai departe Serviciului Pirotehnic din Poliţia Română. Clădirea de birouri, care are 26 de etaje şi se află în cartierul Floreasca, în Sectorul 2 al Capitalei, a fost evacuată. De asemenea, zona a fost împrejmuită, circulaţia rutieră fiind îngreunată. După verificările pirotehniştilor, angajaţilor li s-a permis să revină în clădire.

CITEŞTE ŞI  Clădire de birouri din București, EVACUATĂ după o ALERTĂ cu BOMBĂ. GALERIE FOTO & VIDEO

Clădirea Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire din România. Are 26 de etaje la suprafaţă şi trei niveluri de subsol, 638 de locuri de parcare şi o suprafaţă desfăşurată de 58.262 de metri pătraţi şi a fost dată în folosinţă în 2016, o parte din clădire fiind încă liberă.

"Confirmăm că Globalworth Tower, clădirea noastră, a fost evacuată ca urmare a unei alerte telefonice la 112. Toată lumea este în siguranţă. O investigaţie este în curs de desfăşurare, conform procedurilor specifice în aceste situaţii", au arătat administratorii clădirii într-un comunicat.

Etichete: alerta bomba Bucuresti, alerta bomba cladire biroruri bucuresti, alerta bomba Globalworth Tower, Globalworth Tower

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE