ALERTĂ FALSĂ lângă Parlament: Un bagaj suspect a fost lăsat în apropierea MApNUn bagaj suspect, de dimensiuni mari, a fost lăsat, joi, în jurul orei 13.30, în apropierea Ministerului Apărării Naţionale (MApN). La faţa locului au intervenit echipaje ale poliţiei şi pirotehnişti, care au constatat că alerta a fost una falsă.

ALERTA FALSA langa Parlament: Un bagaj suspect a fost lasat in apropierea MApN
ALERTĂ FALSĂ lângă Parlament: Un bagaj suspect a fost lăsat în apropierea MApN
Foto: mondonews.ro

Potrivit unor martori citaţi de Digi24, un tânăr a lăsat o geantă mare, tip troler, în staţia de autobuz de lângă MApN. Martorii spun că au aşteptat aproximativ 30 de minute, iar când au văzut că nimeni nu revendică geanta au mers la recepţia hotelului Marriott, din apropierea staţiei, şi au anunţat că au văzut bagajul suspect.

Mai multe echipaje ale Poliţiei şi pirotehnişti s-au deplasat la faţa locului. În jurul orei 13.55, pirotehniştii, echipaţi adecvat, s-au apropiat de staţia de autobuz, au ridicat geamantanul şi au constatat că acesta nu are nimic în interior.

Pe toată perioada derulării intervenţiei, circulaţia a fost oprită total în zonă, pe străzile adiacente Ministerul Apărării Naţionale şi în jurul Palatului Parlamentului.

Etichete: alerta, alertă cu bombă, Palatul Parlamentului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE