ALERTĂ în București. Un restaurant din zona Unirii A LUAT FOCPompierii din Capitală au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un restaurat din Sectorul 3, în apropere de zona Unirii.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în București

Restaurantul cuprins de flăcări se află la intervenţia Străzii Nerva Traian cu Bulevardul Octavian Goga. Au ars mase plastice, lemn, electrocasnice, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi.

Persoanele din interior au ieşit până la sosirea echipelor de pompieri. Nu sunt persoane rănite. Flacările au fost stinse.

La faţa locului sunt cinci autospeciale de stingere. Se lucrează pentru stingerea ultimelor focare, pentru îndepărtarea elementelor distruse de incendiu şi evacuarea fumului.

Etichete: incendiu, incendiu București, restaurant, Unirii

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 iul 22:37
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE