Disperare la Primăria lui Vanghelie: Doi bărbaţi au vrut să îşi dea foc, unul a muritDoi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc, luni, în faţa Primăriei Sectorului 5, pentru că nu au reuşit să intre în audienţă la Marian Vanghelie, deşi au cerut acest lucru de peste un an. Ei au lucrat pe şantiere ale Primăriei de reabilitare termică a blocurilor, ca subantreprenori, dar nu şi-au primit banii, aproximativ un milion de lei noi, conform declaraţiilor protestatarilor. Unul din bărbaţi a intrat în şoc cardio-respirator, echipajele SMURD încercând să îl resusciteze, dar fără succes.

Scandalul a izbucnit, luni, în jurul orei prânzului, în faţa sediului Primăriei Sectorului 5. Doi bărbaţi, în vârstă de peste 50 de ani, locuitori ai zonei administrative conduse de Marian Vanghelie, au venit înarmaţi cu butelii pe gaz, au pornit focul cu un aprinzător şi au ameninţat că se autoincendiază, dacă nu reuşesc să discute cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 5, informează România TV.

Protestatarii erau nemulţumiţi că, de mai bine de un an, au încercat să intre în audienţă la Marian Vanghelie, dar nu au reuşit. Cei doi spun că au lucrat la o firmă de construcţii angajată de Primăria Sectorului 5 pentru a lucra la blocuri, dar nu şi-au primit banii pe munca prestată. Deşi se zbat de un an să obţină o soluţionare şi o audienţă la primarul Sectorului 5, ei nu au reuşit să îşi rezolve problemele sau să intre în audienţă la Primăria Sectorului 5.

Primarul Marian Vanghelie, de altfel, nu primeşte cetăţenii în audienţe, fiind foarte rar prezent la Primărie.

Unul dintre protestatari, care avea o sticlă cu benzină asupra sa, s-a stropit cu benzină, însă forţele de ordine au reuşit să ţină situaţia sub control.

Poliţiştii au ieşit din sediul Primăriei Sectorului 5, i-au imobilizat pe cei doi, iar pompierii au intervenit cu apă pentru a opri focul aprins la o butelie. Poliţiştii au reuşit să închidă şi buteliile pentru a preveni o situaţie de amploare.

Cu toate acestea, unuia dintre bărbaţi i s+a făcut rău, intrând în şoc cardio-respirator. Încercările echipajului SMURD de a-l resuscita au fost fără efect. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Colţea, dar după 30 de minute de tentative de resuscitare, a fost declarat decesul. Se pare că bărbatul avea afecţiuni mai vechi, fiind diabetic şi suferind de hipertensiune, ba chiar suferise un infarct, în trecut.

Citeşte şi: Vreţi să intraţi în audienţă la primarul de sector? Luaţi-vă gândul!

Etichete: Marian Vanghelie, Primăria Sectorului 5, Sector 5, Vanghelie

0/2 COMENTARII
Fonduri UE
11 sep 11:11
+0
VOTURI
-0
Acum este momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
little_angel
10 sep 16:02
+0
VOTURI
-0
Ar fi intersant de clarificat care sint competentele politiei locale care este stiut ca este o falsa politie in subordinea primariilor si nu este parte a Politiei Nationale. In acest context, cind o cladire oficiala a administratiei este amenintata, cred ca sint alte organizatii care ar fi trebuit sa intervina. Aceasta falsa politie numita politia locala provine din paznicii din parcuri care au fost ridicati la rangul de gardieni publici si mai apoi la falsa denumire de politist local, si care acum inghit bani cu nemiluita de la Primarii atit de sector cit si de la Primaria Generala, fara a avea competente. Au preluat citvea activitati de la Politia Nationala, pe care nu sint in stare sa le duca la capat din lipsa de temei legal. Ce se intimpla daca pe linga moartea acestui biet om , ar fi sarit in aer butelia? Erau acesti gardieni publici pregatiti sa intervina??? Au ei competenta de a fi implicati in acest gen de amenintari teroriste??? Poate o dezbatere pe aceasta tem ar fi utila. Sau o dezbatere despre competentele acestei politii paralele, inutile si consumataore de fonduri...!!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h