ALERTĂ în SUA: Focuri de armă pe Capitoliu. Sediul Congresului american, împrejmuitMai multe focuri de armă au fost auzite luni la Washington, pe Capitoliu, potrivit unor surse din cadrul Senatului SUA, informează agențiile internaționale de presă. Washington Post a anunţat că focurile de armă au fost auzite în centrul destinat vizitatorilor din Clădirea Capitoliului, Washington, şi că atacatorul a fost prins.

ALERTA in SUA: Focuri de arma pe Capitoliu. Sediul Congresului american, imprejmuit (Foto reporterntv.ro)
ALERTĂ în SUA: Focuri de armă pe Capitoliu. Sediul Congresului american, împrejmuit (Foto reporterntv.ro)

Atacatorul a fost deja prins, scrie AP. Într-un e-mail transmis către personalul Senatului Statelor Unite se arată că "au fost trase mai multe focuri", cerându-le angajaţilor să se adăpostească.

De asemenea, CNBC scrie că un poliţist a fost rănit, nefiind însă în stare gravă, anunţă realitatea.net. 

Clădirea Capitoliului din Washington, unde se întruneşte Congresul SUA, a fost împrejmuită de forţele de ordine, din cauza unei posibile ameninţări de securitate, anunţă AFP citând martori.

Etichete: alerta, capitoliu, focuri de armă, SUA, Washington

0/2 COMENTARII
itonojenexon
19 iun 22:02
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500 Mg jje.rbhq.b365.ro.wtx.zi http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
muridezeza
19 iun 21:37
+0
VOTURI
-0
http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin psn.sefy.b365.ro.wqr.om http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h