ALERTĂ METEO! Se întoarce VREMEA REA. NINSOARE şi PLOAIE ÎNGHEŢATĂ în toată ţaraALERTĂ METEO! Se întoarce VREMEA REA. NINSOARE şi PLOAIE ÎNGHEŢATĂ în toată ţara. Meteorologii au emis sâmbătă o informare privind precipitaţii sub formă de ninsoare şi ploaie "îngheţată" în aproape toată ţara.

Ploaie inghetata
Ploaie îngheţată

ALERTĂ METEO! Se întoarce VREMEA REA. NINSOARE şi PLOAIE ÎNGHEŢATĂ în toată ţara. Începând de sâmbătă seară, la ora 23.00, până luni dimineaţă, la ora 10.00, meteorologii anunţă că vor cădea precipitaţii moderate cantitativ sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în toate regiunile. În zona de munte se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă, iar în rest vor fi depuneri de polei.

ALERTĂ METEO! Se întoarce VREMEA REA. NINSOARE şi PLOAIE ÎNGHEŢATĂ în toată ţara. În intervalul menționat vor fi precipitații în jumătatea de sud a țării și local în centru și nord-est. În sud-vest cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 25...30 l/mp.

În nordul și vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munții Banatului și local în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.

ALERTĂ METEO! Se întoarce VREMEA REA. NINSOARE şi PLOAIE ÎNGHEŢATĂ în toată ţara. În zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul și centrul Moldovei, vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

Etichete: alerta meteo, ploaie inghetata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE