ALERTĂ METEO. Vremea se răceşte. Precipitaţii mixte şi vânt puternic în întreaga ţarăMeteorologii au emis, miercuri, o informare de precipitații mixte și intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii țări, începând din dimineața zilei de joi.

ALERTA METEO. Vremea se raceste. Precipitatii mixte si vant puternic in intreaga tara
ALERTĂ METEO. Vremea se răceşte. Precipitaţii mixte şi vânt puternic în întreaga ţară

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în intervalul 4 februarie, ora 2,00 — 5 februarie, ora 8,00, temporar, vor cădea precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare. Precipitațiile prognozate vor cădea joi dimineață mai ales în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile și, în special, în zona Carpaților Meridionali și Orientali se va depune un strat nou de zăpadă. Izolat, se vor acumula cantități de precipitații care vor depăși 15 — 20 l/mp.

ANM menționează că vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 60 — 70 km/h, viscolind sau spulberând zăpada, iar în restul teritoriului vitezele vor fi mai reduse, în general sub 50 — 55 km/h.

Vremea se va răci în toate regiunile, astfel încât vineri dimineață temperaturile vor deveni preponderent negative.

Meteorologii notează faptul că, pe parcursul zilei de miercuri, 3 februarie, vor fi intensificări ale vântului pe crestele montane, unde la rafală se vor depăși 80 km/h, iar zăpada depusă anterior va fi spulberată.

Etichete: alerta meteo, ANM, informare meteo, meteo, vreme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE