Alertă la METROU. Călătorii au fost evacuaţi din staţia UNIVERSITATE UPDATEO avarie pe tunelul de metrou între staţiile Universitate şi Unirii s-a produs, vineri, în urma căreia se simte un uşor miros de fum, iar călătorii de pe peronul staţiei Universitate au fost evacuaţi

Metrorex a anunţat că astăzi, 20 ianuarie, la ora 14.30, în staţia de metrou Universitate a fost sesizat miros de fum. Astfel, echipele de intervenţie Metrorex s-au prezentat imediat la faţa locului.

S-a constatat faptul că fumul a venit din tunel, unde pe o porţiune mică, de izolaţie (o placuţă de izolaţie aflată între talpa şinei de alimentare cu energie şi traversă), a fost strapunsă şi a degajat fum.

Din dispoziţia ISU, staţia Universitate a fost evacuată. Circulaţia s-a desfăşurat normal, fără oprire la această staţie (Universitate). Publicul călător a fost anunţat prin intermediul instalaţiei de informare din trenuri şi staţii. Echipele de intervenţie au lucrat la remedierea avariei.

UPDATE. La 15.27 avaria a fost remediată şi circulaţia a fost deschisă şi pentru staţia Universitate.

UPDATE: A fost identificat locul avariei de catre reprezentantii Metrorex, in apropiere de statia Unirii. Nu sunt persoane ranite, a explicat reprezentantul ISU Bucuresti, Daniel Vasile. 

In statia Unirii sunt difuzate mesaje audio pentru informarea calatorilor cu privire la faptul ca metroul nu opreste in statia Universitate.

Avarie pe tunel la metrou între Universitate şi Unirii. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că la metrou se simte uşor miros de fum.

Calatorii de pe peronul statiei Universitate au fost evacuaţi de urgenţă. S-au trimis autospeciale la ambele capete de metrou mentionate. La fata locului actioneaza Detasamentul Special de Salvatori.

Trenurile de metrou circulă în ambele sensuri prin staţia Universitate, dar fără a opri în staţie. S-a restricţionat accesul în staţia de metrou Universitate.

Etichete: alerta metrou, fum metrou, incendiu metrou, metrou

0/1 COMENTARII
Cris
20 ian 15:42
+0
VOTURI
-0
Daca se intampla la Piata Victoriei, la ora de varf, se moare ca shobolanii de la fumul degajat, iar lumea se calca in picioare...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE