Alertă pentru locuitorii Bucureștiului! Se va închide Pasajul BasarabPasajul Basarab din București va fi închis traficului, în intervalul 15-19 octombrie, între orele 23:00 - 05:00, pentru lucrări la sistemul de iluminat public.

Pasajul Basarab. Foto: Corneliu Tanasa
Pasajul Basarab. Foto: Corneliu Tănasă

În perioada 15-19 octombrie a.c., în intervalul orar 23.00-05.00, se va restricționa traficul rutier pe Pasajul Basarab, ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări la sistemul de iluminat public. În timpul lucrărilor, circulația se va desfășura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulație.

Pe banda pe care se lucrează, circulația va fi întreruptă temporar, doar pe timpul nopții. Se va circula deviat, pe benzi, pe porțiuni de pasaj, în funcție de amplasamentul stâlpilor de iluminat public. După ora 01:00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare și coborâre de pe pasaj. După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22:00-5:00, circulația rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Etichete: basarab, Bucureşti, închis, Pasajul Basarab

0/3 COMENTARII
Maximus
17 oct 22:44
+0
VOTURI
-0
Dar in ce constau lucrarile respective?
MARINELU
17 oct 08:42
+0
VOTURI
-0
Se inchide, dar se circula! Unde gasiti caricaturile astea care se cred jurnalisti?
Xulescu
16 oct 18:13
+0
VOTURI
-0
Si trebuie sa ne alertam, sau chiar sa ne panicam, daca schimba astia 2-3 becuri? Unde este "alerta"?...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE