Alexandru Arșinel, cel mai bogat director de teatru: Ce avere dețineDupă zeci de ani pe scenă și sute de roluri jucate, directorii teatrelor din Bucureşti s-au ales cu averi pe măsură, potrivit propriilor declaraţii. Cei mai mulţi au reuşit să strângă sute de mii de euro în conturi, case, maşini şi ceasuri scumpe.

Alexandru Arsinel
Alexandru Arșinel
Foto: spynews.ro

Alexandru Arșinel ocupă un locul fruntaş în clasamentul celor mai înstăriţi oameni din teatrul românesc. Director la „Constantin Tănase", Arşinel a strâns o avere consistentă: 6 terenuri, patru case în Bucureşti, Suceava, Sinaia şi Dâmboviţa, un apartament în Bucureşti, o maşină, 100.000 de euro în conturi şi alti 100.000 de euro împrumutaţi fiului său, scrie realitatea.net.

Nici directorul „Teatrului MIC” din Capitală nu stă rău la capitolul avere. Florin Călinescu deţine 3 terenuri în Argeş şi Brasov, două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara, o casă de vacanţă în Poiana Braşov, două ceasuri în valoare de 27.000 de euro şi o maşină din 2012, de 39.000 de euro.

A fost fecioara Maria în “Patimile lui Hristos”, un film produs de celebrul Mel Gibson şi a jucat sute de roluri pe scene din teatrele româneşti sau în lungmetraje. Directoare la Teatrul Evreiesc, Maia Morgenstern deţine o casă şi un apartament în Bucureşti, o maşină şi 100.000 de euro în conturi.

Locul patru în clasamentul celor mai bogaţi oameni de teatru este ocupat de Mihai Mălaimare. Directorul Teatrului Masca are în proprietate patru terenuri în Bucureşti, Botoşani şi Prahova, un apartament şi o casă în Bucuresti, o alta în Prahova şi o maşină.

La polul opus se află actorul George Mihăiţă, care n-a reuşit să strângă prea multă avere. Directorul Teatrului de Comedie deţine doar un teren agricol în Dâmboviţa, şi acela moştenit în 2008.

Etichete: alexandru arsinel, avere, florin calinescu, maia morgenstern

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE