Alexandru Ioniță III, fotbalist la RAPID, a decedat într-un accident rutier la doar 19 aniAlexandru Ioniță III, un fotbalist al Echipei Rapid, a a decedat luni dimineaţă într-un accident rutier.

Alexandru Ionita, fotbalist la RAPID, a decedat intr-un accident rutier la doar 19 ani
Alexandru Ioniță, fotbalist la RAPID, a decedat într-un accident rutier la doar 19 ani
Foto: fc.rapid.ro

Alexandru Ioniţă III, un fotbalist de 19 ani al giuleştenilor, a decedat azi dimineaţă într-un accident rutier

Rapid a dat constant jucători importanţi fotbalului românesc. Pentru că echipa a doua a clubului nu mai există, giuleştenii îşi împrumută cei mai talentaţi tineri la echipe din ligile inferioare cu scopul de a prinde meciuri, scrie gsp.ro.

Aşa era şi cazul lui Alexandru Valentin Ioniţă III (19 ani), fotbalist împrumutat la CS Cornu, în liga a IV-a, alături de alţi 4 colegi, unde marca destul de des, avînd 6 reuşite în 9 etape.

Din păcate, în această dimineţă, jucătorul a decedat într-un accident rutier, la mai puţin de 2 zile de cînd jucase în meciul cu Vălenii de Munte, unde a marcat singurul gol al echipei sale. Se pare că jucătorul ar fi vrut să evite o altă maşină şi a intrat într-un copac.

Tînărul mijlocaş ofensiv era cel mai bun produs al Rapidului din ultima vreme, fiind elevul lui Adrian Dumitru. Fotbalistul s-a pregătit alături de echipa mare o bună perioadă de vreme.

Nu există nici o legătură de rudenie între jucătorul de 19 ani şi alţi doi foşti fotbalişti ai Rapidului, cu acelaşi nume. Alexandru Ioniţă I (ex FC Koln şi Orduspor, în prezent la AEL Limassol) şi Alexandru Ioniţă II (în prezent la Astra Ploieşti).

Etichete: accident, fotbal, Rapid

0/2 COMENTARII
Slick
06 oct 15:15
+0
VOTURI
-0
E bine ca ati pus poza altui Ionita. Asa afla si el ca e mort.
artiom
06 oct 15:04
+0
VOTURI
-0
Ala din poza sigur nu este Ionita 3..dar nici voi nu sunteti profesionisti asa ca trecem cu vederea

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h