Alimente și suplimente nutritive pentru ameliorarea artritei. Pe ce produse să te bazeziResimți dureri articulare iar încheieturile nu îți mai funcționează ca odinioară? Poate fi vorba despre instalarea artritei – cea mai întâlnită afecțiune a oaselor – în corpul tău. Din păcate aproape nimeni nu scăpa de această boală neplăcută, ce apare odată cu înaintarea în vârstă. Însă, există unele alimente și suplimente nutritive care sunt grozave pentru ameliorarea artritei.  

Alimente si suplimente nutritive
Alimente si suplimente nutritive

Ar putea o alimentație sănătoasă sau mișcarea să prevină această afecțiune a oaselor în cazul celor care se țin de aceste rutine indicate? Bineînțeles că da. Însă, nu trebuie decât să știm ce anume ne poate ajuta în lupta noastră împotrivă durerilor articulare. 

 

Iată o serie de alimente și suplimente nutritive care ajută la combatarea artritei sau a osteoporozei

 

Ananas. Enzimele conținute de acest fruct aromat pot ajuta la ameliorarea durerilor articulare și la ușurarea durerilor musculare. De asemenea, ananasul asigură surse excelente de vitamina C care ajută la formarea colagenului și la îmbunătățirea absorbției de fier în organism, care duc la sprijinirea metabolismului și la întărirea structurii osoase. 

Genacol. Genacoleste un supliment nutritiv bio care are un conținut pe bază de hidrolizat de colagen și vitamina C. Acest conținut unic de ingrediente naturale duce la stimularea formării celor 5 tipuri principale de colagen din organism. Este vorba despre colagenul de tip I pentru tendoane, oase și ligamente, colagenul de tip ÎI pentru cartilaje, colagenul de tip III pentru artere, ficat și plămâni, colagenul de tip IV pentru organele interne și colagenul de tip V pentru placentă, păr și celulele de suprafață. 

Broccoli. Legumele verzi precum broccoli conțin aminoacizi și antioxidanți care apără corpul și îl detoxifică în cel mai potrivit mod. De asemenea, varza, conopida și varza de Bruxelles sunt la fel de bune pebtru organism, deoarece conțin unii dintre compușii esențiali sănătății corpului. 

Rodie. Acest fruct nemaipomenit are un conținut bogat în taninuri, vitamina C, antociani și polifenoli. În afară de acești compuși, rodia mai are în componența sa și vitamina E, acizi grași Omega 6, calciu, magneziu, potasiu, dar și acid folic. Are un efect antioxidant asupra organismului și întărește sistemul imunitar. De asemenea, îmbunătățește starea de sănătate a celor care suferă de artrită sau dureri articulare. 

Unul dintre acele suplimente nutritive ce conțin extract de rodie și vitamina C este și produsul Movial Plus de la Actafarm. În conținutul acestui adjuvant mai există 4 ingrediente active la fel de importante pentru sănătatea oaselor: vitamina C, acid hialuronic, fier și magneziu. Asta pe lângă extractul de rodie care se regăsește într-o cantitate de 90 mg per capsulă. 

Zeolit Silicic. Acest supliment alimentar naturist de la Bionatura Plant are în conținutul său zeolit și siliciu, două dintre ingredientele sale active esențiale. De ce este bun pentru organism? Este recomandat oricărei persoane ce dorește să se îngrijească de sănătatea sa pentru că are rol de protecție și detoxifiere.

Este un produs bio care acționează ca un scut protector al oaselor și cartilajelor. În aceeași măsură, adjuvantul Zeolit Silicic oferă o absorbție foarte bună a calciului în oase și ajută la formarea colagenului. 

Toate cele trei suplimente nutritive alimentare de mai sus pot fi regăsite pentru comandă pe site-ul bioo.ro la prețuri bune și în pachete promoționale pentru ameliorarea artritei și a durerilor articulare. 

 

Etichete: alimente si suplimente nutritive, ameliorarea artritei, Genacol, Movial Plus, produse sanatate oase, Zeolit Silicic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h