Alin Cocoş a RECUNOSCUT TOT, în instanţă: Tata m-a pus!Alin Cocoş, fiul fostului soţ al Elenei Udrea,  le-a declarat judecătorilor că faptele comise de el au avut loc datorită presiunii exercitate asupra sa de către Dorin Cocoş.

Alin Cocos a RECUNOSCUT, in instanta, o parte a faptelor de care este acuzat
Alin Cocoş a RECUNOSCUT, în instanţă, o parte a faptelor de care este acuzat
Foto: ziuanews.ro

"Tata m-a pus sa fac tot" a spus Alin in fata instantei, potrivit stiripsesurse.ro.

El a recunoscut vanzarea terenului de la Snagov Alnei Bica, la o suma mult mai mica decat cea reala, la cerea tatalui sau, caruia nu i-a pus prea multe intrebari in legatura cu tranzactia, aratand ca tot ce are ii datoreaza lui Dorin Cocos.

Fostul sot al Elenei Udrea i-a spus fiului sau doar ca avea o datorie la Alina Bica.

Alin Cocos a precizat ca el a cunoscut-o pe Bica intr-o discoteca.

"Recunosc tot, vreau sa fiu judecat", ar fi spus Cocos judecatorilor.

"La început de 2013 m-am zbătut printre cunoştinţe să îl vând (terenul - n.r.). Am prezentat terenul prietenilor mei, inclusiv lui Gheorghe Stelian, Sergiu Diacomatu şi Georgian Surdu ori Ionuţ Mihăilescu. Nimeni nu l-a vrut. Mihăilescu mi-a cerut copii ale actelor, ca să mă ajute în promovare la cunoştinţe. Am cerut circa 200.000 de euro, să-mi scot măcar cheltuiala. După nu foarte mult timp, mi-a zis că ar vrea să-l cumpere el, împreună cu câţiva prieteni printre care şi Alina. La una dintre întâlniri a venit şi tata, iar Mihăilescu a adus vorba de teren, dar a zis că are doar 100.000 de euro. A subliniat totuşi în faţa tatălui meu, că printre cumpărători se află şi Alina Bica. Tata i-a spus că nu e o problemă, şi că îl vindem cu 100.000. După ce a plecat Mihăilescu, l-am întrebat pe tata de ce a făcut asta. Tata mi-a spus că are o obligaţie faţă de Alina Bica de când era la ANRP. Pe moment nu mi-a spus despre ce e vorba dar am aflat apoi tot de la el că era în legătură cu despagubirea lui Gheorghe Stelian", a spus Alin Cocoş, potrivit Antena 3.

Dosarul ANRP, cunoscut şi ca dosarul "Bica 2", a fost trimis de DNA în instanţă pe data de 26 februarie.

Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoş, de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită. 

Etichete: alin cocos, dorin cocos, dosar alina bica

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE