Alina Bica, INTERNATĂ în spital. Avocat:"Nu ne-am creat o strategie de apărare victimizând clientul"Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, este internată în spital de mai bine de o săptămână, a anunţat avocata sa, Laura Vicol care a precizat că nu şi-a creat o strategie de apărare a clientei sale bazată pe acest aspect. Medicii au decis că Bica nu poate părăsi unitatea medicală pentru a fi transferată în arest la domiciliu.

Alina Bica va fi ELIBERATA din arest preventiv
Alina Bica va fi ELIBERATĂ din arest preventiv
Foto: realitatea.net

"Este internată de mai bine de o săptămână, iar transportarea de la Târgşor la Bucureşti este extrem de dificilă în aceste condiţii. Medicii au preferat să o ţină în continuare internată. Nu ne-am creat o strategie de apărare victimizând clientul. Doamna Bica este un om nevinovat şi nu mi-ar permite să mă folosesc de starea medicală în indiferent ce strategie aş aborda în apărare. A slăbit îngrozitor de mult. Nu este bine", a declarat Laura Vicol la România TV.

Instanţa supremă a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pentru fosta şefă a DIICOT Alina Bica, în dosarul în care este judecată pentru fapte de corupţie legate de soluţionarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, printr-o decizie dată miercuri, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu controlul judiciar formulată în scris de Alina Bica, dispunând atât în cazul fostei şefe a DIICOT cât şi în cazul lui Şerban Pop măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Alina Bica şi Şerban Pop sunt în arest preventiv din 2 septembrie, scrie romaniatv.net. 

Etichete: Alina Bica, INTERNATĂ în spital, strategie de apărare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h