Alina Gorghiu, co-președinte PNL, răspunde amenințărilor lui Ponta și Cazanciuc cu dosare penaleAtât premierul Victor Ponta, cât și ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, i-au amenințat pe liderii opoziției că, dacă vor scoate oamenii în stradă, vor face obiectul unui dosar penal. Alina Gorghiu le răspunde, pe Facebook, celor doi. 

Alina Gorghiu: "In opinia noastra, ne aflam in cea mai grava criza politica din '89 incoace"
Alina Gorghiu: "În opinia noastră, ne aflam în cea mai gravă criză politică din '89 încoace"
Foto: www.agerpres.ro

"Le transmit premierului României și ministrului Justiției că amenințările cu plângeri penale, pușcărie și noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât știe să facă partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstrații, instigare la ură, dispreț față de cetățeni și legi. Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot și pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în fața legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o rușine pentru România. Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne Prim-ministru. Au mai fost și alții în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toți au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite." - scrie Alina Gorghiu pe Facebook. 

Prezent luni la sedinta Comitetului Executiv al PSD, premierul Victor Ponta i-a amenintat pe liderii Opozitiei cu plangere penala. Urmarit penal de DNA, Ponta a vorbit de asemenea si de capacitatea social-democratilor de a scoate oamenii in strada. Si ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, le-a atras atentia liberalilor ca ot fi raspunzatori penal daca organizeaza "manifestari politice ilegale".

Etichete: alina gorghiu, ministrul Justiţiei, plângere, PNL, premier, Robert Cazanciuc, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h