Alina Gorghiu: Colaborarea dintre Sava și Piedone a încetatCopreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a aflat din presă despre "alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, și fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această "colaborare a încetat".

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

"A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone — este o alăturare nefericită și s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public", a declarat Alina Gorghiu, la Parlament, potrivit Agerpres.

Copreședintele PNL a explicat că, de la momentul la care a fost sesizat acest lucru, colaborarea dintre cei doi s-a sfârșit brusc. "Nu i-ați mai văzut împreună și nici nu o să îi mai vedeți împreună", a arătat Gorghiu, adăugând că "nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă".

La scurt timp după declaraţiiile Alinei Gorghiu, Cristian Popescu Piedone a postat pe Facebook un clip de susţinere a lui Răzvan Sava în care fostul edil şi candidatul PNL apar împreună.

Etichete: alina gorghiu, Cristian Popescu-Piedone, razvan sava

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE