Alina Gorghiu, despre candidaţii PSD la ALEGERILE LOCALE din Bucureşti: "O tocăniţă"Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a catalogat lista candidaţilor PSD pentru cele şase sectoare ale Capitalei drept "o tocăniţă".

Alina Gorghiu, despre candidatii PSD la ALEGERILE LOCALE din Bucuresti: "O tocanita"
Alina Gorghiu, despre candidaţii PSD la ALEGERILE LOCALE din Bucureşti: "O tocăniţă"
Foto: cotidianul.ro

" Este o ciorbă, o tocăniţă decizia PSD de astăzi. La anumite sectoare merg împreună cu UNPR, la altele împreună cu UNPR şi susţinere ALDE. Trebuie să vină cu un tabel să-şi aducă aminte public, de fiecare dată, la ce sector merg cu UNPR. De exemplu la sectoarele 4 si 5 are şi PSD candidat, dar au şi UNPR şi ALDE. La sectoarele unu şi şase înţeleg că merg cu listă comună. E o tocăniţă din care eu nu ştiu cât va înţelege electroratul lor de stânga" a declarat copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, conform mediafax.ro.

Aceasta a declarat că este atentă la orice candidat venit din partea PSD.

" Doamna Firea este un candidat pe care îl vom monitoriza cu maxim interes şi atenţie" a mai precizat Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că social-democraţii au validat candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei şi au decis să meargă cu UNPR la sectorul 2, însă nu vor avea candidaţi comuni cu ALDE, pentru că "electoratele sunt puţin diferite".

"Doamna Firea va avea posiblitatea în perioada următoare, până la alegeri, să prezinte bucureştenilor care sunt proiectele dumneaei şi a echipei sale susţinute şi de PSD pentru Capitală. (...) Am avut în ultimele zile discuţii cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge în alegeri pe liste comune cu domnul Onţanu şi îl vom susţine pentru primăria sectorului 2", a precizat Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD care a validat candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare.

Etichete: alegeri locale 2016, alina gorghiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h