Alina Gorghiu este însărcinatăAlina Gorghiu este însărcinată. Copreședintele PNL s-a căsătorit recent cu iubitul său, Lucian Isar. Un cunoscut economist, Lucian Isar a ocupat funcția de ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu este însărcinată, anunță Realitatea TV. Recent, Alina Gorghiu s-a căsătorit cu Lucian Isar după o relație de aproape trei ani. De atunci, Alina Gorghiu poartă pe mâna stângă verigheta.

“Îmi doresc un copil de foarte multă vreme. Încercăm să facem un copil de ceva vreme. Nu ne-a reuşit până acum, dar să ştiţi că sunt optimistă. Eu nu cred că politica exclude viaţa privată. Cred, în schimb, că un om politic de ce nu-şi expune viaţa privată la televizor? Tocmai ca să-i menajeze pe cei dragi”, spunea  Alina Gorghiu anul trecut. 

Copreşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Liderul liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra.

Etichete: alina gorghiu, însărcinată

0/1 COMENTARII
Cris
08 Feb 16:34
+0
VOTURI
-0
Am crezut ca tot cu Cristi Borcea...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE