Alina Gorghiu EXCLUDE o alianţă cu partidul lui Băsescu sau cu M10 pentru BucureştiCopreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că liberalii nu vor face nicio alianţă electorală cu partidul lui Traian Băsescu sau cu M10 pentru Capitală şi a ţinut să precizeze că declaraţiile lui Cătălin Predoiu au fost opinii personale, care nu angajează partidul.

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

"Cătălin Predoiu a prezentat o realitate cât se poate de evidentă pentru toată lumea. Electoratul de dreapta este împărţit în foarte multe opţiuni. Faptul că o opţiune proeminentă este PNL, însă nu neg că avem nevoie de fiecare vot care poate fi direcţionat la un moment sau altul către alţi candidaţi. Fiecare partid are dreptul să îşi susţină candidatul, dar se poate gândi că votul ăla se duce în defavoarea dreptei. Dacă vă referiţi la declaraţia lui Cătălin Predoiu cu posibile alianţe cu M10, cu Traian Băsescu, am văzut că suscită interesul opiniei publice şi vreau să fiu foarte directă şi să vă spun că PNL are o decizie în forurile de conducere, nu face niciun fel de alianţă pre-electorală, nici post-electorală nici cu Traian Băsescu, nici cu M10", a declarat Alina Gorghiu, la Realitatea TV, conform Mediafax.

Copreşedintele PNL a spus că Predoiu a avut o "opinie personală", atunci când l-a nominalizat pe Traian Băsescu printre potenţialii aliaţi ai PNL.

"Aş vrea chiar să spulber varianta unei alianţe la primăria Capitalei cu Traian Băsescu (...) dânsul (Cătălin Predoiu n.r.) a lansat un apel către electoratul acestor partide. A fost o opinie personală. Decizia partidului este foarte limpede din acest punct de vedere", a mai precizat Gorghiu.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat că nu exclude niciun partid pentru o alianţă în vederea alegerilor locale din Capitală.

De ce întârzie PSD

Alina Gorghiu consideră că social-democrații a mai arătat nu și-au desemnat până în prezent candidații la alegerile locale din București întrucât ar avea "o lipsă de resurse umane credibile" pentru Capitală.

"Eu aș miza pe o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, pe București. Eu m-aș simți jignită în locul domnului Dragnea dacă trei foști miniștri — pe care partidul meu i-a susținut într-un cabinet și le-a dat girul și i-a purtat pe brațe într-o funcție de demnitate publică — mi-ar spune ''nu'' cu atâta seninătate și nu s-ar angaja într-o competiție (...) în care partidul are nevoie de ei", a declarat Gorghiu,.

În opinia sa, este "complet deplasat" pentru un partid să își nominalizeze candidații în apropierea termenului de depunere a listelor electorale, întrucât, consideră liderul liberal, electoratul nu are timp să vadă ce proiecte au candidații respectivi, dacă ele sunt sau nu viabile.

"Un partid politic se pregătește serios pentru alegeri și arată că este un partid serios în fața electoratului când vine cu oferta electorală din timp", a mai spus copreședintele PNL.

Etichete: alegeri locale 2016, alina gorghiu, mişcarea populară, PNL, psd, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
primarele
08 Mar 07:33
+0
VOTURI
-0
Daca se exclude si pe ea, atunci sigur vor castiga alegerile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE