Alina Gorghiu, mesaj pentru Gabriel Oprea, în cazul polițistului mort în timp ce îl escortaAlina Gorghiu, l-a criticat, joi, pe vicepremierul Gabriel Oprea, susținând că acesta nu a procedat corect pentru că a recunoscut abia după două zile de la producerea accidentului că poliţistul care a murit după ce a căzut într-o groapă făcea parte din coloana oficială care îl însoţea. 

Gorghiu vrea ca acuzatiile lui Ponta privind ofiterii acoperiti sa fie investigate de Parlament
Gorghiu vrea ca acuzațiile lui Ponta privind ofițerii acoperiți să fie investigate de Parlament
Foto: radiocraiova.ro

„Nu aşa se face, domnule vicepremier Oprea, ministru al Afacerilor Interne! Nu se aşteaptă două zile, să vă mai gândiţi dacă este cazul sau nu să admiteţi că poliţistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială. Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliţiei Capitalei să minimalizaţi o tragedie. Trebuie să furnizaţi familiei, opiniei publice, colegilor poliţişti toate informaţiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana? O politică responsabilă înseamnă asumare şi transparenţă, aşa că vă solicit să reveniţi asupra exerciţiului de comunicare cu care sunteţi dator opiniei publice", scrie Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Poliției au anunţat, oficial, că poliţistul mort făcea parte din coloana oficială vicepremierului Gabriel Oprea. Aceștia susțin că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat pe Raed Arafat, pentru a solicita intervenția de urgență a medicilor. Vezi mai multe detalii AICI.

Etichete: alina gorghiu, gabriel oprea, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h