Alina Gorghiu: PNL va solicita ALDE și UNPR să regândească parteneriatul cu PSDAlina Gorghiu a declarat miercuri că PNL va solicita ALDE şi UNPR să îşi regândească parteneriatul cu PSD.

Alina Gorghiu: PNL va solicita ALDE si UNPR sa regandeasca parteneriatul cu PSD
Alina Gorghiu: PNL va solicita ALDE și UNPR să regândească parteneriatul cu PSD
Foto: Facebook

"PNL va analiza cu atenţie situaţia politică fără precedent în care PSD pune întreaga clasă politică. Considerăm că nici un for politic sau instituţional democratic din România nu mai poate avea relaţii cu PSD atât timp cât acesta produce astfel de unanimităţi anti - justiţie, anti – democraţie şi anti – bunul simţ. Cerem din nou candidaţilor şi membrilor PSD să se desolidarizeze public de actuala conducere a partidului şi să aleagă partea binelui", a declarat, pentru MEDIAFAX.ro, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a cerut ALDE şi UNPR să îşi regândească fiecare colaborarea cu PSD.

"Cerem partidelor aliate cu PSD în diferite formate de colaborare să îşi regândească de urgenţă atitudinea", a mai spus Gorghiu.

Gorghiu a afirmat că va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile şi va avea consultări cu partenerii săi politici europeni, urmând să anunţe o agendă politică de izolare a PSD".

"PNL va analiza situaţia politică generată de conduita PSD din ultimele zile, va avea consultări cu partenerii săi politici europeni şi va anunţa curând o agendă politică ambiţioasă de izolare a PSD şi de denunţare a riscurilor generate de actuala conducere a acestui partid pentru România", a mai afirmat Gorghiu.

Postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor ar urma să rămână vacant, după excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri, în unanimitate, excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, după ce acesta a cerut demisia preşedintelui PSD Liviu Dragnea, condamnat definitiv, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendum.

Etichete: alina gorghiu, PNL, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE