Alina Gorghiu: Voluntari a devenit un fel de Coreea de NordCopreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, marţi, că oraşul Voluntari a devenit un fel de Coreea de Nord, candidaţii la alegerile locale fiind eliminaţi din cursă, mai puţin cei de la PSD, ea precizând că va contesta deciziile de respingere a dosarelor la biroul electoral.

Florentin Pandele
Florentin Pandele

"Vreau să vă spun ceva care ţine de inedit, de Coreea de Nord, situaţia de la Voluntari. Orice fel de alt candidat este eliminat din cursă, mai puţin candidatul PSD. Şi mă întreb eu dacă Voluntari nu este un loc de prin Coreea de Nord. Nu putem să facem lucrurile ca la carte? Eu înţeleg că PSD trebuie să concureze singur ca să câştige alegerile, dar haideţi, totuşi, la Voluntari să revenim la bun simţ şi reguli democratice şi să lăsăm şi alţi competitori să participe", a susţinut Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

Copreşedintele PNL a mai spus că dosarele candidaţilor sunt respinse pe motiv că au fost nereguli cu semnăturile de susţinere şi a precizat că PNL va contesta decizia la biroul electoral din oraş.

"Este nerelevant unde şi câţi electori sunt acolo. Este sfidător pentru ideea de competiţie electorală corectă. Sper să fie un caz izolat. (...) Peste tot sunt probleme legate de orice fel de alt partid politic, mai puţin la PSD. Nu vi se pare bizar ca fix în Voluntari să se întâmple acest lucru? Sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva", a mai comentat Gorghiu.

Florentin Pandele, actualul primar al comunei Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, va candida ca independent la alegerile din iunie. Din partea PSD va intra în cursă Robert Frunză, actual angajat în Primăria Voluntari. Canditatura lui Florin Secară, din partea PNL, nu a fost validată. 

Etichete: alina gorghiu, Florentin Pandele, primaria voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h