Alira a lansat primul vin alb din portofoliu: Alira Sauvignon BlancAlira a împlinit 10 ani pe piaţa românească şi a sărbătorit prin lansarea primului vin alb al cramei: Alira Sauvignon Blanc. Vinul este produs într-o ediţie limitată de doar 10.000 de sticle.

"Renumele Alira s-a împământenit prin vinuri roșii și rose, din game premium și super-premium, recunoscute la nivel internațional. Însă, pentru că varietatea este esența vieții, producătorul din Dobrogea a lansat, după 10 ani de prezență pe piața din România, primul vin alb al cramei – Alira Sauvignon Blanc", transmite compania printr-un comunicat de presă.

Produs în ediţie limitată de doar 10.000 de sticle, vinul este proaspăt lansat în piață, fiind disponibil doar în rețelele HoReCa, adaugă sursa citată.

"Alira Sauvignon Blanc este primul vin alb din portofoliul cramei. Încă de la primul miros etalează arome de flori de soc, pomelo, pepene galben, lime și ananas. Alira Sauvignon Blanc, cu o structură vivace memorabilă, este o armonie desăvârșită între prospețime și eleganță. Vinul este de o corpolență medie și se bucură din plin de vigoarea atât de caracteristică acestui soi.", transmite Marian Ivănescu, directorul comercial al cramei.

Alira Sauvignon Blanc 2015 este „o armonie între prospețime și eleganță", adaugă şi directorul general al cramei, Ghenadie Bobeică.  

♦♦♦

Alira este o crama boutique din Sud-Estul ţării, cu podgorii în zonele Aliman şi Rasova, Dobrogea, cu doar 80 ha şi cu un vinificator francez de renume, îndrăgostit de România, Marc Dworkin. Activitatea cramei Alira este îndreptată spre crearea unor vinuri premium deosebite, îmbinând tehnologiile moderne cu procedeele tradiționale. Alira a avut creșteri de peste 90% în vânzări în ultimul an și este, în prezent, una dintre cele mai populare crame din online-ul românesc.

Etichete: alira, Alira Sauvignon Blanc, alira vinul

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE