Alpiniștii, scafandrii și paramedicii fac exerciții demonstrative pentru elevii bucureșteni, luniLuni, 6 aprilie, în prima zi a programului "Școala altfel", începând cu ora 11, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Uregnță vor desfășura exercitii demonstrative la Centrul de pregatire a pompierilor.

Alpinistii, scafandrii si paramedicii fac exercitii demonstrative pentru elevii bucuresteni, luni
Alpiniștii, scafandrii și paramedicii fac exerciții demonstrative pentru elevii bucureșteni, luni

Luni, 6 aprilie, în prima zi a programului "Școala altfel", începând cu ora 11, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Uregnță vor desfășura exercitii demonstrative la Centrul de pregatire a pompierilor.

Peste 100 de elevi si cadre didactice vor asista si participa la exercitiile paramedicilor, scafandrilor, alpinistilor, etc.

Conform centralizarilor, peste 8000 de copii si cadre didactice vor veni in vizita la ISU București-Ilfov in cadrul acestui program.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti va asigura transportul gratuit pentru copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel", în condiţiile în care până acum părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor.

Programul "Şcoala altfel" se desfăşoară anul acesta în perioada 6 - 10 aprilie, când în unităţile de învăţământ au loc diverse activităţi extraşcolare, iar cadrele didactice au libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii. Elevii au astfel ocazia să meargă la teatru, la film, la muzee sau să participe la evenimente sportive, dar şi să viziteze sedii de instituţii publice.Etichete: alpiniști, demonstrații, elevi, isu, paramedici, pompieri, RATB, scafandri, scoala altfel

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE