Alte două mall-uri din București își reduc programul la opt ore, în contextul pandemieiÎncă două centre comerciale din București au anunțat că își reduc programul la 8 ore. Acestea vor funcționa doar între orele 12.00 și 20.00, dar hipermarketurile şi farmaciile din centrele comerciale vor avea program normal.

Plaza Romania
Plaza Romania
Foto: compania

Începând de luni, centrele comerciale București Mall - Vitan și Plaza România au program redus la opt ore, programul fiind ajustat în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19, conform Mediafax.ro.

„În ambele malluri au fost instalate mesaje de prevenire, dar și de informare în mediile digitale și print pentru ca fiecare dintre cei care vizitează centrele comerciale să fie informați corect și complet asupra măsurilor de prevenție a răspândirii virusului. Cât despre curățenie și dezinfecție, frecvența acestor servicii a fost sporită pe toată durata zilei, folosind substanțe adecvate. În plus, s-a decis instalarea dispensatoarelor cu dezinfectant pentru mâini în zonele cele mai circulate din cele două malluri. Toate evenimentele din martie și aprilie au fost anulate", anunță reprezentanții celor două centre comerciale.

În mall-ul Vitan, magazinele, restaurantele și cafenele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00 (programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval), farmaciile și hipermarketurile au program normal, în vreme ce cinematograful e deschis între orele 15.00 – 23.00

În privința Plaza Mall, magazinele, restaurantele și cafenelele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00 (programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval) , iar farmaciile și supermarketurile au program normal.

În privnța Biroului Pașapoarte, acesta are program în fiecare zi, de la ora 8.30 până la 16.30, iar miercuri, până la 18.30. Începând de luni, centrele comerciale din Bucureşti, Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul mall-urilor deţinute în România de dezvoltatorul NEPI Rockcastle, îşi vor ajusta programul de funcţionare la 8 ore pe zi, a anunţat compania într-un comunicat.

Etichete: Bucureşti, mall, program redus

0/4 COMENTARII
Leo
19 mar 21:33
+0
VOTURI
-0
Cum s-a refăcut căsătoria mea ruptă prin ajutorul Dr.Sango Vraja Un adevărat făcător de vrăji.
Sunt Mr.Leo, au trecut șase luni de când m-am despărțit de soția mea, completând un formular de divorț, aveam o problemă foarte mare, care nu depășea controlul nostru, am ajuns să aflăm că are o aventură cu un alt bărbat , așa că a rămas departe de mine pentru că am întrebat-o, m-a concediat, după multe scuze și scuze, m-a părăsit și a refuzat să se întoarcă la mine. Am încercat tot posibilul să o fac să creadă că încă o iubesc, dar ea mi-a spus că a fost totul între noi. așa că am vorbit cu un foarte bun prieten de-al meu, sfaturi despre ce să fac, mi-a spus că singurul mod în care pot să o aduc este să vizitez un doctor de vrajă de casting, numit Dr.Sango, așa că am auzit întotdeauna, dar trebuie să niciodată să nu crezi. așa că a trebuit să-l contactez pe același Dr.Sango care m-a asigurat că o să-mi iau nevasta înapoi după o săptămână de la distribuția lui vraja. și ea mi-a spus că crede că totul va fi bine, fără îndoială, odată ce a terminat cu munca lui, că nu sunt primul care l-a ajutat.
Și așa este scris și o săptămână mai târziu este înroșit, am fost atât de șocat să-mi văd fosta soție, asta și să îmi cer scuze. Și acesta este modul în care amândoi am trăit din nou o viață fericită până astăzi, relația noastră este acum mai puternică decât a fost înainte.
Mulțumesc marelui vrăjitor Dr.Sango, un bărbat din vremea noastră care m-a ajutat să-mi aduc fosta soție înapoi acasă.
Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Dr.Sango prin e-mail-ul său spellspecialistcaster937@gmail.com
James
19 mar 21:32
+0
VOTURI
-0
Sunt atât de încântată încât căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soția mea a fost din nou după ce ea și cei doi copii ai mei au plecat pentru un alt bărbat. După 10 ani de căsătorie, soția mea și cu mine am fost într-o ceartă sau alta, până când în cele din urmă m-a părăsit și m-am mutat în Spania pentru a fi cu un alt bărbat. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea mama niciodată. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soția mea. În fiecare zi și în fiecare noapte, mă gândesc la ea și vreau mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că Dr.Pellar ar putea ajuta să-și găsească ex repede. Așa că am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut și el mi-a făcut (vraja dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soția mea m-a sunat cu adevărat, a fost o surpriză, la fel ca o minune și a spus că îmi lipsește atât de mult și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala ei și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, totul datorită Dr.Pellar. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet, că dr. caster real și puternic Dr.Pellar Mă voi ruga întotdeauna mult timp să-i ajut pe copiii săi în perioade de suferință dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. sau de soțul dvs. s-a mutat la o altă femeie sau prietena ta poate este soția ta, nu mai plânge, contactează acest caster puternic acum. Iată cont
christ
19 mar 21:31
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor!
Numele meu este Chris din Canada. Sunt aici pentru a depune mărturie în numele acestui mare om care a adus fericire familiei mele după ce iubitul Kim m-a lăsat trei ani pentru un alt bărbat și am iubit-o cu adevărat pe Kim pentru că a fost prima iubire pe care am încercat tot ce aveam de gând să o aduc pe Kim înapoi viața mea, dar oamenii pe care i-am cunoscut s-au ascuns și m-au mințit. Așa că, de obicei, ies sâmbătă să-mi tai părul la salonul de barbă și să iau ceva. în magazin când ascultă radioul, programul (în timp ce mă întorceam la fostul meu) și oamenii au început să vorbească mult despre Dr.Pellar despre cum acest om a ajutat mulți oameni să aducă înapoi un iubit, așa că m-am dus imediat la bărbatul, pe care l-am întâlnit în salon și i-am explicat, mi-a spus că ar trebui să încerc să-l contactez pe Dr.Pellar care vorbea despre oraș, iar oamenii l-au contactat pentru ajutor, am căutat imediat pe internet și am citit lucruri grozave despre Dr. .Pellar și o săptămână contactez Dr.Pellar imediat Dr.Pellar pellar a răspuns la mesajul meu prin e-mail pe care l-am dat la apelul Dr.Pellar și i-am împărtășit problema cu el, el a spus doar că nu trebuie să-mi fac griji că Aș fi fericit, mi-a spus doar să-i trimit câteva detalii pe care le-am făcut și apoi mi-a spus că totul va fi în 36 de ore. Am fost atât de fericit încât Dr.Pellar și-a făcut treaba și nu m-a dezamăgit, iubitul meu Kim a venit la mine în lacrimi și mi-a cerut scuze că m-a schiat a făcut să sufăr profund 3 ani, așa că a decis pentru a dovedi că nu va face asta niciodată, nu mă va lăsa din niciun motiv pentru a avea acces la contul meu și a face din ruda lui din toată voința lui. Cel mai perfect lucru este că nu poate să stea nici un minut fără să mă vadă sau să mă sune, sunt atât de recunoscător doctorului Peler pentru întoarcerea norocului care îmi lipsise de ani buni. V
Nadim
17 mar 15:27
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE