Alte două mall-uri din București își reduc programul la opt ore, în contextul pandemieiÎncă două centre comerciale din București au anunțat că își reduc programul la 8 ore. Acestea vor funcționa doar între orele 12.00 și 20.00, dar hipermarketurile şi farmaciile din centrele comerciale vor avea program normal.

Plaza Romania
Plaza Romania
Foto: compania

Începând de luni, centrele comerciale București Mall - Vitan și Plaza România au program redus la opt ore, programul fiind ajustat în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19, conform Mediafax.ro.

„În ambele malluri au fost instalate mesaje de prevenire, dar și de informare în mediile digitale și print pentru ca fiecare dintre cei care vizitează centrele comerciale să fie informați corect și complet asupra măsurilor de prevenție a răspândirii virusului. Cât despre curățenie și dezinfecție, frecvența acestor servicii a fost sporită pe toată durata zilei, folosind substanțe adecvate. În plus, s-a decis instalarea dispensatoarelor cu dezinfectant pentru mâini în zonele cele mai circulate din cele două malluri. Toate evenimentele din martie și aprilie au fost anulate", anunță reprezentanții celor două centre comerciale.

În mall-ul Vitan, magazinele, restaurantele și cafenele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00 (programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval), farmaciile și hipermarketurile au program normal, în vreme ce cinematograful e deschis între orele 15.00 – 23.00

În privința Plaza Mall, magazinele, restaurantele și cafenelele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00 (programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval) , iar farmaciile și supermarketurile au program normal.

În privnța Biroului Pașapoarte, acesta are program în fiecare zi, de la ora 8.30 până la 16.30, iar miercuri, până la 18.30. Începând de luni, centrele comerciale din Bucureşti, Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul mall-urilor deţinute în România de dezvoltatorul NEPI Rockcastle, îşi vor ajusta programul de funcţionare la 8 ore pe zi, a anunţat compania într-un comunicat.

Etichete: Bucureşti, mall, program redus

0/12 COMENTARII
lilian nikky
04 iun 15:32
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
1 IUBIREA VORBII
2 WIN EX BACK
3 FRUIT DE FEMEIE
4 SPOR DE PROMOVARE
5 VOSTRA DE PROTECȚIE
6 SPORT DE AFACERI
7 VREA BUNA JOB
8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.
sea master
24 mai 08:45
+0
VOTURI
-0
(Bine ați venit la TEMPLU SPIRITUAL DE MASTER MASTER). Treci prin dificultate în viață, ai nevoie de fostul tău înapoi, vraja de bani, vraja de înfrumusețare, vraja de întoarcere sau orice tip de vraja dorești bogăție, sau fericire, sau un mate E.T.C. Sunt un specialist iubit pierdut, am ajutat atât de mulți oameni din întreaga lume să arunce vraja la 1. readuceți iubitul pierdut 2. câștigați inima persoanei iubite 3. ajutați persoanele singure să găsească parteneri 4. să fiți căsătoriți 5. atracția iubirii 6. Probleme în căsătorie și divorț 7. Porțiune de dragoste 8. probleme renale cu tot felul de boli cu care mă puteți contacta pe whatsapp cu (+2348158911896) Sau trimiteți-mi un e-mail pe: seawaydr22@gmail.com
suzanne
24 mai 00:55
+0
VOTURI
-0
Salut tuturor, sunt aici pentru a publica marea lucrare a MAREA MARE MASTER. A fost iad de când soțul meu a divorțat de mine, pentru că eram atât de rupt și singur. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie și toată chestia m-a îngrijorat că sunt ocupat la muncă pentru că nu mă puteam concentra. Am căutat ajutor de la prieteni și familie, dar nimeni nu a putut primi un răspuns la problema mea până când vecinul meu nu m-a trimis la MAREA MARE MASTER. L-am contactat și am deschis totul pentru el și el mi-a dat cuvinte de speranță și mi-a promis că soțul meu va reveni la mine în 3 zile. Am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat și am văzut că soțul meu s-a întors la mine în 2 zile așa cum promisese medicul, iar soțul meu era atât de loial, de dulce și de cinstit. Trebuie să spun că aceasta este o minune pentru că nu am avut niciodată așa ceva și chiar a funcționat pentru mine. spectatorii care caută ajutor se pot adresa marelui stăpân al mării. El este cu adevărat un număr de WhatsApp al lui Dumnezeu pe pământ (+2348158911896) sau e-mail seawaydr22@gmail.com
Kristen Van Weyenberg
21 mai 22:32
+0
VOTURI
-0
Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.
jUHI
09 apr 09:50
+0
VOTURI
-0
Te-ai trezit că lipsește iubirea partenerului sau a fostului și vrei să le recuperezi? Sau acum divorțați și doriți ca partenerul dvs. să se întoarcă la voi? Este posibil să căutați o vraja spirituală sau o schimbare financiară și familială? Să fii ignorat de jumătatea dorită? Impact pentru a vă oferi o șansă. Te simți prins de un partener arogant sau de un șef la birou? Îi influențează să vă ofere control. Prin emiterea acestei vraje, vi se va da puterea de a influența oamenii. Aproape toți oamenii! Dacă sunteți în acest moment, vă puteți influența căutarea de locuri de muncă pentru intervievator. Aproape orice situație poate fi influențată prin a vă împiedica. Odată ce magia va începe să se manifeste, o puteți schimba, oamenii vor avea ambele intenții. Nimic special nu trebuie făcut, așteptați să vă oferiți îndrumări despre cum să folosiți magia S-ar putea întâmpla imediat sau poate dura ceva mai mult, dar în curând veți vedea că oamenii vor începe să vă vadă lucrurile altfel. Dr. Pellar Voodoo indică un altar strămoș al Dr. Pellar vrăji în siguranță pentru viitorul tău.
Atâta timp cât toate aceste mărturii au fost făcute de toți oamenii de aici, ei nu sunt ZĂPODĂ fiecare marfă;
(1) Dacă doriți ca fostul dvs. să fie returnat.
(2) Să aibă grijă de HIV / SIDA sau de o boală similară
(3) Vreau să fiu promovat în biroul tău.
(4) Doriți ca femeile / bărbații să vă urmeze?
(5) Dacă doriți un copil.
(6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați contracte?
(7) Vrei să fiu legată de soțul tău
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă ai nevoie de ajutor spiritual.
(9) Cum ați fost înșelat și doriți să recuperați banii pierduți.
(10) Opriți divorțul
11. Vrăji de loterie / loterie câștigătoare
12. Ortografia copilului
13. Vraja de sarcină
14. Libertatea de ortografie
15. Dragostea de ortografie
16,
Eliza
09 apr 09:49
+0
VOTURI
-0
CAMERA MEA DE VIAȚĂ ÎNAPOI LA NORMAL DUPĂ CÂNT AȚI CONTACT CASTERUL DREPTULUI
Bună toată lumea, aici, în acest grup, numele meu este Eliza, sunt din Verona, vreau să-mi împărtășesc adevărata poveste de viață aici pe internet, astfel încât oamenii să înțeleagă cum am primit ajutor de la Dr.Pellar care mi-a adus o mare magie. soțul fostului soț a venit la mine în 24 de ore. Sotul meu m-a lasat pentru o alta femeie de peste 8 ani si il iubesc atat de mult, caut ajutor din toata lumea, dar alte persoane ma inseleaza si nu ma ajuta nimeni, dar saptamana trecuta am vazut o alta femeie vorbind despre Dr.Pellar pe Internet. așa că l-am contactat rapid pentru a-i cere ajutorul, primul cuvânt pe care mi l-a spus a fost că te voi ajuta cu problemele tale. Am fost atât de fericit în 24 de ore, soțul meu m-a sunat la telefon și m-a rugat să-l iert pentru toată durerea care mi-a fost cauza, am fost atât de fericit astăzi și împreună din nou astăzi. I-am spus Dr.Pellar că îi voi împărtăși numele și informațiile de contact pe internet, astfel încât oamenii să poată afla mai multe despre el, așa că fac asta acum, pentru aceia dintre voi care au aceeași problemă sau o altă problemă, contactați cu Dr. .Pelar azi și va lua o decizie de 100% în acest sens. iata informatiile sale de contact Email: drpellar@gmail.com
Grace
09 apr 09:48
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, ma numesc Grace, vreau sa fiu martor la mare lucru pe care Dr.Sango l-a facut pentru mine. Nu am aflat niciodată că pot face dragoste înapoi după ce am trăit bine timp de 4 ani, navigând pe web când am văzut o femeie care mărturisește despre cum m-a ajutat cu Dr.Sango la început am privit-o ca ceea ce am văzut înainte pentru că am luat legătura cu o mulțime de vrăji online care au sfârșit cu banii mei, așa că eram convins că nu mă voi mai conecta. Mă uitam la următoarele 2 zile, mă uitam la televizor, când am văzut că un bărbat pe nume Harry dă o mărturie la televizor despre cum chiar îl ajută acest Dr.Sango, așa că, când am văzut asta, nu am nicio îndoială că l-am contactat din nou imediat și i-am spus cum mă lăsa iubitul meu timp de 4 ani, așa că mi-a spus să nu-mi fac griji că dragostea mea va reveni la mine săptămâna viitoare și mi-a spus tot ce trebuie să facem imediat, că nu mă îndoiesc de el deloc pentru că am văzut dovezile că acest bărbat a fost el, cât de mare a fost ca trebuia să aștept până la orele pe care mi le-a spus, imediat după sfârșitul săptămânii am primit un apel de la un număr ciudat, am ignorat prima dată apel, dar am vrut să văd din nou este un mesaj text cu același număr, așa că a trebuit să-l citesc atunci când l-am deschis, nu pot să cred aerul în ceea ce am văzut, textul a fost din dragostea mea. mi-a părut rău că trebuie să încerc să-i aleg apelul, astfel încât el a sunat din nou, așa că am ridicat el a plâns la telefon, cerându-mi să-l iert că acum este re ady să rămână cu mine pentru totdeauna, că este foarte trist cu ceea ce mi-a făcut. Am fost atât de surprins și tăcut, așa că i-am spus că îl iert, așa că a venit la mine în următoarele trei ore din momentul în care m-a văzut, a căzut în genunchi, rugându-mă din nou că i-am spus bine, așa că am prins iubitul și cel mai surprinzător mi-a dat acces la
marry
09 apr 09:47
+0
VOTURI
-0
POVESTE ADEVARATA:
ma numesc Mary, sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare casator de vraja care m-a chemat sa-mi returnez sotul si vraja mea pentru a fi promovat in biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu are 11 ani și am fost cu o altă femeie în timp ce sufeream de singurătate, cât de dureros. Astăzi, acum sunt managerul propriei mele companii și fostul meu soț a revenit la mine rugându-mă să-l iert pentru Dr.Sango, am primit informațiile sale de contact online de la o altă femeie care și-a împărtășit mărturia. Voi împărtăși munca mea bună pe internet pentru a povesti istoria radioului, așa că acum o fac. El a adus-o soțului meu care a plecat 11 ani în mai puțin de 24 de ore, este 100% real și cinstit. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr.Sango vă poate ajuta să îl rezolvați 100% și să fiți din nou fericiți ca mine. spellspecialistcaster937@gmail.com
Leo
19 mar 21:33
+0
VOTURI
-0
Cum s-a refăcut căsătoria mea ruptă prin ajutorul Dr.Sango Vraja Un adevărat făcător de vrăji.
Sunt Mr.Leo, au trecut șase luni de când m-am despărțit de soția mea, completând un formular de divorț, aveam o problemă foarte mare, care nu depășea controlul nostru, am ajuns să aflăm că are o aventură cu un alt bărbat , așa că a rămas departe de mine pentru că am întrebat-o, m-a concediat, după multe scuze și scuze, m-a părăsit și a refuzat să se întoarcă la mine. Am încercat tot posibilul să o fac să creadă că încă o iubesc, dar ea mi-a spus că a fost totul între noi. așa că am vorbit cu un foarte bun prieten de-al meu, sfaturi despre ce să fac, mi-a spus că singurul mod în care pot să o aduc este să vizitez un doctor de vrajă de casting, numit Dr.Sango, așa că am auzit întotdeauna, dar trebuie să niciodată să nu crezi. așa că a trebuit să-l contactez pe același Dr.Sango care m-a asigurat că o să-mi iau nevasta înapoi după o săptămână de la distribuția lui vraja. și ea mi-a spus că crede că totul va fi bine, fără îndoială, odată ce a terminat cu munca lui, că nu sunt primul care l-a ajutat.
Și așa este scris și o săptămână mai târziu este înroșit, am fost atât de șocat să-mi văd fosta soție, asta și să îmi cer scuze. Și acesta este modul în care amândoi am trăit din nou o viață fericită până astăzi, relația noastră este acum mai puternică decât a fost înainte.
Mulțumesc marelui vrăjitor Dr.Sango, un bărbat din vremea noastră care m-a ajutat să-mi aduc fosta soție înapoi acasă.
Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Dr.Sango prin e-mail-ul său spellspecialistcaster937@gmail.com
James
19 mar 21:32
+0
VOTURI
-0
Sunt atât de încântată încât căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soția mea a fost din nou după ce ea și cei doi copii ai mei au plecat pentru un alt bărbat. După 10 ani de căsătorie, soția mea și cu mine am fost într-o ceartă sau alta, până când în cele din urmă m-a părăsit și m-am mutat în Spania pentru a fi cu un alt bărbat. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea mama niciodată. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care îmi chinuie inima, inima îmi era plină de dureri și dureri, pentru că eram foarte îndrăgostită de soția mea. În fiecare zi și în fiecare noapte, mă gândesc la ea și vreau mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site care sugera că Dr.Pellar ar putea ajuta să-și găsească ex repede. Așa că am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut și el mi-a făcut (vraja dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soția mea m-a sunat cu adevărat, a fost o surpriză, la fel ca o minune și a spus că îmi lipsește atât de mult și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala ei și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, totul datorită Dr.Pellar. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet, că dr. caster real și puternic Dr.Pellar Mă voi ruga întotdeauna mult timp să-i ajut pe copiii săi în perioade de suferință dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. sau de soțul dvs. s-a mutat la o altă femeie sau prietena ta poate este soția ta, nu mai plânge, contactează acest caster puternic acum. Iată cont
Nadim
17 mar 15:27
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE