Amalia Enache vorbeşte despre prima ei sarcină: Nu mi-a fost niciodată rău. Când va naşte vedetaAmalia Enache a vorbit într-un interviu recent despre faptul că va deveni mamica. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV urmează să nască în luna august.

Amalia Enache este insarcinata
Amalia Enache este însărcinată

"Am facut anuntul la momentul potrivit, asa cum fac toate femeile din lumea asta, dupa ce depasesc primul trimestru si cand simt nevoia sa imparta bucuria cu alti oameni", a declarat prezentatoarea Stirilor ProTV intr-un interviu.

Este la jumatatea perioadei de sarcina si se considera norocoasa: doar doarme mai mult decat de obicei. In rest, simptomele mai putin placute au ocolit-o. 

 "Nu mi-a fost niciodata rau. Am avut o perioada in care am simtit nevoia sa dorm mult, nu era somnul meu, ci al altcuiva. Adormeam in weekend si la 8.30 eu nu-mi amintesc asta din copilarie. Le inteleg pe toate celelte femei carora le este sau le-a fost rau de asta sunt si mai retinuta. Nu e o hotarire pe care s-o iau strict legata de sarcina, oricine se uita in istoricul meu care inseamna 19 ani de televiziune vede ca nu am aparut in presa cu niciuna dintre relatiile mele. O noutate ar fi fost, dintr-o data, sa imi schimb acest comportament. Chiar cred ca sunt destui carora le face placere sa isi expuna viata, nu e nevoie de inca una", spune vedeta.

Aceeasi gandire o face sa nu dezvaluie inca sexul bebelusului. Nici numele la care s-a gandit. Cert e ca Amalia va deveni mamica la inceputul lui august.

"Ma feresc de acest consumatorism care te incurajeaza sa cumperi tot felul de produse, ca fara ele nu spoti supravietui in industria bebelusilor. Ceea ce pe mine ma intristeaza pentru ca femeile fara posbilitati au senzatia ca nu pot face copii pentru ca nu si permit niciodata sa aiba aceste superproduse, si de fiecare data cand primesc listele de bebelusi ma gandesc sincer: mama mea ce-ar fi ales din toate aceste lucruri? Singura mea dorinta reala este ca acest copil sa fie sanatos si ca eu sa ii ofer toata dragostea de care sunt in stare si dupa aceea voi vedea si cu produsele."

Etichete: Amalia Enache, Amalia Enache insarcinata, prezentatoare stiri, sarcina Amalia Enache

0/1 COMENTARII
Cris
09 Apr 19:02
+0
VOTURI
-0
Nu ni se spune esentialul - cu cine este insarcinata? Sper ca nu tot cu Borcea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE