Amazon creează 650 de locuri de muncă în BucureştiAmazon şi Amazon Web Services (AWS) au inaugurat oficial, miercuri, noul sediu şi centru de dezvoltare şi tehnologie din Bucureşti, creând peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât şi în mediul corporate, care se adaugă celor 1.000 pe care compania le are deja în România.

Amazon face angajari la Bucuresti. Cand va fi inaugurat centrul de dezvoltare din Capitala
Amazon face angajări la Bucureşti. Când va fi inaugurat centrul de dezvoltare din Capitală

"Centrul de dezvoltare Amazon România va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi şi inovatoare ale tehnologiei Amazon, incluzând construirea limbajului din spatele dispozitivului Alexa, dar şi asupra tehnologiilor cheie care formează fundaţia AWS", se arată în comunicat.

Noul sediu Amazon şi AWS găzduiesc un nou centru de inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluţiilor lingvistice pentru Alexa, dar şi testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluţiilor tehnologice şi consolidarea operaţiunilor de pe site-ul Amazon.

Amazon oferă oportunităţi de carieră pentru ingineri, specialişti în lingvistică, manageri de proiect şi manageri de echipă.

"Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafaţă de peste 13.000 de metri pătraţi unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiţii. Investiţiile în România continuă şi aşteptăm cu nerăbdare să atragem la Bucureşti cele mai sclipitoare minţi din întreaga ţară, cât şi din străinătate", a declarat managing director Amazon România, Lucian Vornicu.

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, prezent la inaugurare, consideră că noua investiţie reconfirmă faptul că există oportunităţi pentru companiile de tehnologie.

"Felicit reprezentanţii companiei pentru această iniţiativă şi sunt încântat de faptul că Amazon creează încă 650 de locuri de muncă înalt calificate la Bucureşti. România se mândreşte cu specialiştii IT talentaţi din Bucureşti, în special în domeniile cercetării şi dezvoltării tehnologiei, iar noua investiţie reconfirmă faptul că există oportunităţi pentru companiile de tehnologie inovatoare în capitală ", a declarat Hans Klemm.

Etichete: Amazon, amazon bucuresti, locuri de munca amazon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE