Amazon face angajări la Bucureşti. Când va fi inaugurat centrul de dezvoltare din CapitalăCentrul de la Bucureşti va fi situat în clădirea A din Globalworth Campus. Dezvoltatorul Globalworth a confirmat în luna noiembrie a anului trecut că a semnat cu Amazon pentru clădirea A.

Amazon face angajari la Bucuresti. Cand va fi inaugurat centrul de dezvoltare din Capitala
Amazon face angajări la Bucureşti. Când va fi inaugurat centrul de dezvoltare din Capitală

Compania Amazon, fondată de cel mai bogat om din lume – Jeff Bezos, va inaugura în data de 9 mai centru de dezvoltare de la Bucureşti.

„Faptul că este a doua cea mai mare companie şi că a ales să vină aici înseamnă că piaţa din ROmânia creşte", a spus Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de construcţii şi dezvoltare.

Potrivit datelor ZF, Amazon a contractat în Globalworth Campus peste 13.000 mp.

Amazon mai are un centru de dezvoltare şi în Iaşi, cu patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging, şi un total de aproape 1.000 de angajaţi.

Centrul de la Bucureşti face parte din planurile de extindere pentru Europa Centrală şi de Est.

Etichete: Amazon, angajari amazon, Bucureşti, Capitală

0/1 COMENTARII
EllinasFinances@gmail.com
30 Apr 22:50
+0
VOTURI
-0
Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { EllinasFinances@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: EllinasFinances@gmail.com

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: EllinasFinances@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE