Ambasada Franței deschide o carte de condoleanțe online, în memoria victimelor de la Charlie HebdoAmbasada Franței va deschide un registru de condoleanțe pentru cei care doresc să își exprime condoleanțele și mesajele de susținere la adresa familiilor victimelor atentatului de la redacția "Charlie Hebdo" și poporului francez, informează un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta
Reuniune a miniştrilor de Interne din statele UE duminică, la Paris, după atentatul din Franţa

Totodată, precizează sursa citată, întreg colectivul Ambasadei Franței în România și al serviciilor sale se va asocia minutului de reculegere care va fi ținut în Franța la ora 12, 00, ora 13,00 ora României.

Registrul va fi disponibil la sediul Ambasadei Franței, intrarea principală, din strada Biserica Amzei nr 13-15, joi cu începere de la ora 11,00 până la ora 21,00. De asemenea, registrul de condoleanțe va fi disponibil vineri și sâmbătă, între orele 8,30 — 20,00.

"Un registru de condoleanțe online va fi deschis pe site-ul Ambasadei Franței. Toate mesajele pe care care ni le veți trimite pe adresa: presse.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr vor fi publicate pe site", adaugă comunicatul.

Etichete: ambasada, caricaturi, carte de condoleanţe, Charlie Hebdo, Franţa, online, Paris

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE