Ambasada Olandei la Bucureşti critică votul Parlamentului pentru Voicu şi PăunAmbasadorul Olandei la București, Stella Ronner Grubacic, a declarat, joi, referitor la votul în cazul deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, că imunitatea nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut.

Ambasada Olandei la Bucuresti, critica votul Parlamentului pentru Voicu si Paun
Ambasada Olandei la Bucureşti, critică votul Parlamentului pentru Voicu şi Păun

"În ceea ce privește imunitatea parlamentarilor aș dori să spun că, desigur, nu comentăm cazuri individuale, dar ar trebui reamintit că fiecare este egal în fața legii și de aceea chestiunea imunității ca atare nu ar trebui folosită de către parlamentari ca un scut în spatele căruia să se poate ascunde", a afirmat diplomatul olandez la finalul unei discuții informale cu jurnaliștii.

Miercuri, plenul Camerei Deputaților a respins cererile DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării deputatului PSD Mădălin Voicu.

În cazul deputatului Nicolae Păun, a fost aprobată reținerea, însă ulterior ședința Camerei a fost suspendată din lipsă de cvorum. A doua cerere pentru Păun, privind arestarea, va fi dezbătută și votată miercurea viitoare. Cei doi sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni de corupție.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Ambasada Olandei, imunitate, madalin voicu, Nicolae Păun, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE