Ambasada SUA: Este dificil să parchezi în București.Serviciile de ride sharing fac oraşul inteligentParcatul în Capitală este foarte dificil, iar serviciile de ride sharing sunt foarte importante pentru a face orașul inteligent, a declarat, marți, Joshua Burke, atașat comercial al ambasadei SUA la București, în cadrul dezbaterii naționale "Smart City 2017 - 2020".

Joshua Burke, atasat comercial al Ambasadei SUA
Joshua Burke, ataşat comercial al Ambasadei SUA

"În această dimineață am ajuns la hotelul Pullman prin serviciile BlackCab. Mulți dintre voi folosiți BlackCab sau Uber sau alte aplicații similare în țară și în București. Sistemul transport inteligent și cel al semafoarelor inteligente pot ajuta la creșterea fluxului traficului. Ieri am condus în București și am văzut că este foarte dificil să parchez. Cred că mulți dintre voi au aceeași problemă când conduceți prin centrul orașului", a spus Joshua Burke, citat de Agerpres.

El a precizat că city managerii, primarii și Guvernul trebuie să se asigure că serviciile de transport inteligent devin lucruri comune.

"Chestia asta precum ride sharing, servicii ca BlackCab și Uber sunt foarte importante pentru a face orașul inteligent. Încurajez city managerii, primarii și, în anumite cazuri, Guvernul național să se asigure că anumite servicii de transport inteligent și programele de ride sharing devin lucruri comune", a arătat atașatul comercial al Ambasadei SUA.

Reprezentanți ai orașelor și municipiilor din România, alături de furnizori de soluții și aplicații de tip smart sunt prezenți, marți, la București, la dezbaterea națională 'Smart City 2017 — 2020'.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul organizat în două zile (30-31 mai) vor participa Joshua Burke — atașat comercial al Ambasadei SUA la București, Mircea Hava — primarul Municipiului Alba Iulia, împreună cu echipa sa de experți, și Marius Bostan — coordonator al dezbaterii naționale, fost ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională și inițiator al proiectului de la Alba Iulia.

Dezbaterea națională 'Smart City 2017 — 2020' este organizată cu sprijnul RePatriot, Romanian Business Leaders, Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS), Edusa, TripDor, Voss Review, ClujIT, Different Angle Cluster și SEE.

Etichete: Ambasada SUA, Bucureşti, oras inteligent, parcare bucuresti

0/1 COMENTARII
John
31 mai 08:04
+0
VOTURI
-0
Sa se facă un mall intre palatul copiilor si polivalenta cu parcare subterana,riveranii sa își facă cumpărăturile in zone apropiate fara a se mai deplasa auto după cumparaturi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE