Ambasadorul SUA la București: Corupţia este o otravă pentru democraţie.Lupta nu se termină niciodatăAmbasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm a declarat, joi, că lupta împotriva corupţiei nu se termină niciodată şi că pentru o societate corupţia este o otravă care ameninţă democraţia.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Coruptia este o otrava pentru democratie.Lupta nu se termina niciodata
Ambasadorul SUA la București: Corupţia este o otravă pentru democraţie.Lupta nu se termină niciodată

"Felicit România pentru lupta impotriva corupţiei. Este o luptă comună care nu se termină niciodată", a spus ambasadorul SUA la București, Hans Klemm. 

Acesta a afirmat că se uită la vecinii României şi observă că şi aceştia au probleme cu corupţia, în special state precum Ucraina sau Republica Moldova. "Şi statele Unite au probleme cu corupţia. Există guvernatori inculpaţi, iar un senator este cercetat în prezent", a explicat Hans Klemm, potrivit realitatea.net. 

De asemenea, a mai spus că a observat cum anul trecut zeci de mii de români au ieşit în stradă, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale României, şi au protestat paşnic împotriva corupţiei. "Am observat pancardele pe care scria Corupţia Ucide. Sper ca aceia care au protestat vor merge către secţiile de votare în noiembrie pentru a instala în funcţii persoane care sunt lideri responsabili", a mai precizat Amnasadorul Statelor Unite.

Hans Klemm a mai spus că apreciează lupsa dusă de DNA şi de celelalte autorităţi judiciare ale ţării.

Etichete: corupţie, hans klemm

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE