Ambasadorul SUA la București: Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, susținuți de Statele UniteAmbasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat că țara sa îi susține în totalitate pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Dacian Cioloș.

Ambasadorul SUA la Bucuresti: Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, sustinuti de Statele Unite
Ambasadorul SUA la București: Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, susținuți de Statele Unite

Statele Unite intenţionează să-i susţină în totalitate pe preşedintele Iohannis, prim-ministrul Cioloş şi guvernul său. Vom rămâne un puternic aliat, partener şi prieten al României, a declarat ambasadorul american la Bucureşti la Digi24.

"Statele Unite intenționează să-i susțină în totalitate pe președintele Iohannis, prim-ministrul Cioloș și guvernul său. Vom rămâne un puternic aliat, partener și prieten al României. Cred că acum există mari speranțe că România va intra pe o direcție nouă, mai pozitivă, dar acest lucru cere timp și va fi nevoie de sprijinul românilor. Vom vedea și trebuie să sperăm în continuare că instituțiile românești vor oferi oamenii pe care i-a cerut strada în noiembrie", a spus Hans Klemm.

Totodată, ambasadorul a subliniat lupta anticorupție pe care o duce România și care, potrivit acestuia, este de asemenea susținută puternic de SUA.

"SUA au susținut foarte puternic lupta României împotriva corupției și cred că s-au făcut eforturi semnificative în această direcție în ultimii ani, prin acordarea de resurse procurorilor și măsuri de asigurare a unui sistem judiciar independent și o respectare deplină a statului de drept", a mai declarat Hans Klemm.

Etichete: ambasador, dacian ciolos, hans klemm, Klaus Iohannis, SUA

0/1 COMENTARII
Daniela
20 dec 19:35
+0
VOTURI
-0
AMbasadorul SUA stie despre Directorul Metrorex Catalin Homor, membru de baza al gruparii mafiote Truica - Stelu - Pescariu
Homor a lucrat la Comnord si avea rolul de a spala banii obtinuti de pe urma retrocedarilor lui Truica, investindu i in lucrari imobiliare..
Apoi a fost luat de prietenul lui Stelian - zis Stelu-, Aurel Radu, la Metrorex..la..Achizitii..ca sa faca achizitiile de rame mai late ca statiile :))


Articol din presa:
Omul de casă al lui Remus Truică, Aurel Radu, și-a dat demisia de la șefia Metroului din Bucureşti
http://www.b1.ro/stiri/politica/dosar-de-politician-omul-de-casa-al-lui-remus-truica-aurel-radu-si-a-dat-demisia-de-la-sefia-metroului-din-bucuresti-video-106672.html

Aurel Radu a trebuit sa plece de la Metrorex in urma dezvaluirilor din presa privind vacantele sale cu Truica si Stelu, precum si traiul luxos nejustificat atat din salariu cat si din declaratia de avere.

Articol din presa:

http://www.cancan.ro/actualitate/am-aflat-subteranele-unei-mega-afaceri-cum-a-ajuns-nababul-de-la-metrorex-sa-invarta-pe-degete-440-de-milioane-de-euro.html


Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, baiat pus pe facut averi repede cu SRL -uri inexistente, l-a promovat in locul lui Aurel Radu, ca cica s-au spalat la fata, dar obiceiul a ramas si foamea de bani e in crestere.

Curioasa miscarea lui Costescu de a-l numi pe Catalin Homor - omul din gasca Remus Truica - la conducerea altei autoritati a statului, mai ales cand liderii acestei grupari sunt arestati.

Presa relateaza de mult timp ca Catalin Homor si Costescu sunt verigile din grupul infractional Truica-Stelu-Pescariu

http://www.cancan.ro/actualitate/aici-au-fost-ascunsi-banii-de-la-anrp-cancan-ro-a-gasit-blocul-de-lux-al-sforarului-din-dosarul-retrocedarilor-frauduloase.html

Pana una , alta, Costescu lucreaza din greu si la faliemntarea CFR Calatori:

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/aranjamen

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE