Ameninţare cu bombă la bordul unui avion. Aeronava a aterizat de urgenţă pe OtopeniAeronava Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat, joi după-amiază, pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord. Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi, fiind desfăşurate procedurile specifice, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Avion Wizzair
Avion Wizzair

Potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, aeronava Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat la ora 16.20 pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

Aeronava a fost parcată pe o poziţie izolată, iar cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16.25.

Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi, fiind desfăşurate procedurile specifice. SRI reacţionează şi transmite că urmează să scaneze bagajele şi aeronava.

"Despre aeronava aterizată de urgenţă pe aeroportul Otopeni pentru că a fost primită o ameninâare cu bombă (apel telefonic de la Tibilisi): "A fost instituită celulă de criză la nivelul aeroportului, SRI este prezent cu echipa pirotehnică care urmează să scaneze bagajele și aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situații, procedura gestionată de conducerea aeroportului. Cursa nu are destinația România, a aterizat de urgență la Otopeni, s-a intrat pe procedura de urgență a aeroportului. Pasagerii au fost evacuați", afirmă purtătorul de cuvânt al SRI.

 

Etichete: amenintare cu bomba, aterizare de urgenta, Otopeni, wizz air

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE