Amenzi de 100.000 de lei, date de polițiști sâmbătă, într-o piață din BucureștiPoliţiştii au organizat o acţiune într-o piaţă din sectorul 1 al Capitalei, sâmbătă, acțiune încheiată cu amenzi de 100.000 de lei pentru comerț ilegal.

Amenzi de 100.000 de lei, date de politisti sambata, intr-o piata din Bucuresti
Amenzi de 100.000 de lei, date de polițiști sâmbătă, într-o piață din București
Foto: oradecluj.oradestiri.com

Acţiunea poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 1 a avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilegal cu produse agroalimentare, informează un comunicat de presă remis de autorități.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 100.000 de lei.

De asemenea, au fost verificate un număr de 19 societăţi comerciale ce îşi desfăşurau activitatea în zona pieţei dar şi mai mulţi producători agricoli.

Acţiunile Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor continua pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică dar şi pentru asigurarea condiţiilor optime de depozitare, păstrare şi vânzare a produselor agroalimentare, adaugă sursa citată.

Etichete: amenzi, piață București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE