AMENZI,date de jandarmi,după MECIUL DE FOTBAL STEAUA-DINAMO de duminică,de pe Arena Naţională. VIDEOJandarmeria Capitalei a aplicat mai multe sancţiuni după meciul STEAUA-DINAMO, disputat duminică seara, pe Arena Naţională.

AMENZI,date de jandarmi,dupa MECIUL DE FOTBAL STEAUA-DINAMO de duminica,de pe Arena Nationala. VIDEO
AMENZI,date de jandarmi,după MECIUL DE FOTBAL STEAUA-DINAMO de duminică,de pe Arena Naţională. VIDEO
Foto: expresspress.ro

Meciul de fotbal dintre echipele F.C. STEAUA Bucureşti - F.C. DINAMO Bucureşti, disputat în data de 09 august a.c., pe Arena Naţională, nu a fost lipsit de incidente. Astfel, după analizarea imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere ale stadionului, jandarmii bucureşteni au identificat mai mulţi suporteri care au săvârşit fapte de natură infracţională şi contravenţională şi au luat următoarele măsuri:

au fost întocmite acte de sesizare pentru 9 persoane, din care:

8 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995;

1 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere în stadion a unei persoane cu interdicţie, conform art. 31 din Legea nr. 4 / 2008.

au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale (amenzi) în cuantum total de 2000 lei, din care:

- 2 amenzi în cuantum de 250 lei fiecare şi interzicerea accesului pe arenele sportive timp de 6 luni, conform art. 20, lit. „c" din Legea nr. 4/2008, pentru pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie;

- 1 amendă în cuantum de 500 lei şi interzicerea accesului în arenele sportive de fotbal pe timp de 1 an, conform art. 20 lit „l" din Legea nr. 4/2008, pentru provocarea şi participarea la scandal în arena sportivă;

- 1 amendă în cuantum de 1000 lei şi un bilet de acces ridicat în vederea returnării către organizator, conform art. 25 alin 1 din Legea nr. 4/2008, pentru vânzarea la suprapreţ de bilete de acces.

"Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor sportive Jandarmeria recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale şi atrage atenţia că nu va tolera niciun fel de acţiuni sau comportamente care să pericliteze siguranţa spectatorilor", anunţă Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: amenzi, Arena Naţională, Jandarmeria Capitalei, meci steaua dinamo, Steaua Dinamo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h