AMENZI SERIOASE în Capitală pentru cei care nu şi-au curăţat zăpada din faţa blocurilorAproape 200 de asociaţii de proprietari din Capitală au fost sacţionaţi, pe motiv că nu şi-au curăţat zăpada din faţa blocurilor. Astfel, locatarii au avut o surpriză neplăcută când s-au uitat pe listele de întreţinere. Administratorii au decis să-i ierte pe cei în vârstă sau cu venituri mici.

Curatat zapada
Curăţat zăpadă

În ultimele săptămâni poliţiştii locali din Capitală au dat sute de amenzi celor care nu au curăţat zăpada din faţa blocurilor.

Una dintre sancţiuni, în valoare de 500 de lei, a ajuns şi la asociaţia de locatari dintr-un imobil de pe bulevardul Basarabia. Oamenii spun că au deszăpezit porţiunea care le revenea lor, astfel că, au fost amendaţi pe nedrept, potrivit Digi24.

Am fost la Poliţia locală. Pentru că e o frustrare şi un abuz. O frustrare a noastră şi un abuz al lor. Înclin să cred că s-a făcut la foc automat: Ia, domnule, bulevardul Basarabia şi dă la toţi", afirmă Florin Pop, administratorul Asociaţiei de Proprietari.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale toate amenzile au fost date în baza unor probe foto şi video, iar cei care se consideră nedreptăţiţi ar trebui să se adreseze judecătorilor.

Cetăţenii sunt comozi, cetăţenii nu vor să iasă să-şi dea zăpada din faţa propriului bloc, pentru că dumnealor. Înţeleg că autoritatea locală trebuie să intervină până în uşa blocului", a declarat Aurelian Dobrilă, dir. Gen. Al Poliţiei Locale, Sectorul 2.

Administratorul a decis ca amenda de 500 de lei să fie plătită de toţi locatarii blocului, iar comitetul asociaţiei să îi ierte pe cei în vârstă. Lucru care a generat nemulţumiri.

Poliţiştii fac verificări şi în următoarea perioadă, iar vizaţi sunt de această dată cei care nu îşi curăţă ţurţurii formaţi pe acoperişuri sau pe balcoane. Sancţiunile sunt cuprinse între 500 şi 2.000 de lei.

Etichete: amenzi bucuresti, amenzi curatit zapada, curatit zapada, zapada, zapada bucuresti

0/3 COMENTARII
Decebal
26 ian 06:14
+0
VOTURI
-0
„Cetăţenii sunt comozi, cetăţenii nu vor să iasă să-şi dea zăpada din faţa propriului bloc, pentru că dumnealor. Înţeleg că autoritatea locală trebuie să intervină până în uşa blocului", a declarat Aurelian Dobrilă, dir. Gen. Al Poliţiei Locale, Sectorul 2.

Da, dom' Șef, trăiți! Cetățenii e comozi, 'r-ar ai dreacu'!
Păi ia hotărâți-vă! Trotuarul din fața blocului aparține de bloc? E proprietatea Asociației? Păi atunci ia nu mai dați amenzi de parcări neregulamentare! E parcare pe domeniu privat, că exact asta ai zis tu!!
Sau amenzile se dau în funcție de cum ne trebuie nouă, doar să iasă banii?

Ori e trotuar public, ce ține de Primărie, cu drepturile și obligațiile aferente, ori e teren privat, pe care interzicem până și trecerea pietonilor!
Lupsa
25 ian 14:39
+0
VOTURI
-0
Oferta care merita: castigi acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com
Yuri
25 ian 14:08
+0
VOTURI
-0
AMENZI SERIOASE... 500 lei pe un bloc ???
Voi vorbiti serios?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE