Amenzi și dosare penale pentru vânzătorii de artificii, petarde și pocnitoriPoliția Locală Sector 4 a dat amenzi și a întocmit șase dosare penale, pentru comercializarea ilegală de artificii, petarde și pocnitori.

 

Amenzi si dosare penale pentru vanzatorii de artificii, petarde si pocnitori
Amenzi și dosare penale pentru vânzătorii de artificii, petarde și pocnitori
Foto: cugetliber.ro

Poliția Locală Sector 4 a întreprins ample verificări pe raza Sectorului 4, pentru identificarea oricăror abateri de la legislația privind comercializarea materialelor pirotehnice folosite în noaptea Anului Nou, informează un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

Astfel, s-a constatat că în zona adiacentă Pieței Sudului, 2 comercianți încălcaseră perimetrul autorizat în acest sens de Autoritatea Locală Sector 4, extinzându-se neautorizat pe domeniul public, fapt pentru care le-a fost retras acordul temporar de funcționare.

De asemenea, aceștia nu aveau eliberat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență avizul necesar desfășurării acestui tip de activitate comercială, Poliția Locală Sector 4 infomând în acest caz Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov, instituție cu atribuții în continuarea cercetării aspectelor constatate.

Prin aportul efectivelor Secției 15 Poliție, asupra a 6 alți comercianți din zona Pieței Sudului a fost începută cercetarea penală, pentru punerea în vânzare a materialelor pirotehnice din categoria a II-a cu un grad ridicat de risc, cu încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995, modificată și republicată, privind Regimul materiilor explozive.

Verificările au continuat în incinta complexlui Grand Arena, unde 2 societăți comerciale au fost sancționate contravențional pentru că ofereau spre vânzare artificii, petarde și pocnitori fără să aibă eliberat acord temporar de către Primăria Sectorului 4.

Totodată, polițiștii locali au mai constatat lipsa avizului ISU, situație referitor la care au informat respectiva instituție în vederea continuării cercetărilor, în baza atribuțiilor ce îi revin prin Lege acesteia. De asemenea, administratorului centrului comercial i-a fost aplicat un avertisment.

Etichete: Anul Nou, artificii, petarde, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
elena
01 ian 14:44
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE