Amenzi substanțiale pentru bucureștenii care împiedică hingherii să ridice maidaneziBucureştenii care împiedică hingherii să ridice maidanezi ar putea fi amendaţi cu până la 4.000 lei.

Amenzi substantiale pentru bucurestenii care impiedica hingherii sa ridice maidanezi
Amenzi substanțiale pentru bucureștenii care împiedică hingherii să ridice maidanezi
Foto: www.bucurestifm.ro

Coordonatorul de proiect al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a arătat, la prezentarea bilanţului pe şase luni al programului privind gestionarea câinilor fără stăpân din Capitală, că vor fi supuse aprobării consilierilor municipali mai multe proiecte de hotărâre care vor cuprinde noi prevederi, cel mai probabil în luna iunie, după ce acestea se vor afla în dezbatere publică.

Unul dintre proiecte are în vedere amendarea persoanelor care obstrucţionează activitatea de ecarisaj, după ce municipalitatea a constatat că există, în fiecare zi, patru apeluri la 112, în medie, prin care sunt reclamate violenţe asupra echipelor de ecarisaj sau piedici puse acestora.

Răzvan Băncescu a precizat că va propune ca amenzile să fie situate între 3.000 şi 4.000 de lei, însă valoarea sancţiunilor poate suferi modificări până la aprobarea proiectelor.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.000 de câini au fost eutanasiați în București. Adopțiile au scăzut dramatic

Etichete: amenzi, bucureşteni, câini fără stăpân, hingheri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE