AMENZI URIAŞE în Sectorul 6 pentru comerţ ilicit şi nerespectarea ordinii publicePoliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat, în luna septembrie, în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi a respectării normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.

AMENZI URIASE in Sectorul 6 pentru comert ilicit si nerespectarea ordinii publice
AMENZI URIAŞE în Sectorul 6 pentru comerţ ilicit şi nerespectarea ordinii publice

În urma controalelor din teren, au fost legitimate 1.691 de persoane, au fost aplicate 399 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.550 de lei, şi au fost confiscate bunuri comercializate ilegal, în valoare de 8.533 lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice şi a depistării persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991. Totodată, a fost vizată identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

Au fost legitimate 1.749 de persoane, identificate 167 de persoane fără domiciliu şi aplicate 165 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.750 lei.

Etichete: amenzi sector 6, comerţ ilicit sector 6, Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE