Amenzi USTURĂTOARE aplicate mai multor hoteluri, cluburi şi restaurante de pe litoralComisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au dat amenzi in valoare de 102.500 de lei pentru sase hoteluri, cinci cluburi si cinci restaurante de pe litoral.

Amenzi USTURATOARE aplicate mai multor hoteluri, cluburi si restaurante de pe litoral
Amenzi USTURĂTOARE aplicate mai multor hoteluri, cluburi şi restaurante de pe litoral

In unitatile de cazare si localurile sanctionate au fost gasite nereguli precum lenjerie de pat murdara, mobilier stricat, mancare depozitata necorespunzator sau expirata, transmite News.ro.

Cele sase hotelurile in care comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) au gasit nereguli sunt din statiunile Neptun si Olimp.

Potrivit unui comunicat al ANPC, in patru unitati de cazare era lenjerie de pat murdara, precum si gresie stricata in baie sau mobilier rupt, in timp ce in cazul celorlalte trei, ofiterii au observat ca turistii nu primeau informatii despre serviciile cu si fara plata care li se ofereau.

Toate cele sase hoteluri au fost amendate, iar camerele in care s-au gasit probleme au fost inchise pana la remedierea neregulilor.

Comisarii au dat amenzi si in cazul a cinci cluburi din statiunea Mamaia, pentru depozitarea necorespunzatoare a produselor si pentru ca in meniuri nu apareau informatii despre cantitatea neta sau cu privire la ingredientele cu potential alergen, se arata in comunicatul ANPC.

Tot in statiunea Mamaia au fost sanctionate si cinci terase, unde s-au gasit produse expirate, alimente depozitate necorespunzator sau neetichetate, precum si meniuri din care lipseau informatii despre cantitate sau ingrediente. Doua dintre aceste terase nu mai au voie sa serveasca mancare pana la remedierea problemelor.

In urma controalelor desfasurate in perioada 12 - 13 august, ofiterii ANPC au aplicat amenzi in valoare totala de 102.500 lei.

Etichete: amenzi litoral, mancare expirata litoral, nereguli litoral

0/2 COMENTARII
zzz
16 Aug 09:18
+0
VOTURI
-0
Daca numele este facut public si vor sa aiba clienti atunci trebuie sa dovedeasca ca sunt in stare sa ofere servicii corecte pentru banii primiti. Altfel este doar o alta forma de protectie a infractorilor.
zzz
16 Aug 09:16
+0
VOTURI
-0
astea sunt amenzi usturatoare ? Cmon... e o gluma. Inchiriaza 5 camere pt o saptamana si gata ... merg mai departe cu smecheriile. Anularea licentei de turism. Inchiderea intregii unitati , amenda de zeci de mii de euro nu de lei ... ce tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h