AMENZI usturătoare pentru posesorii animalelor de companie care nu păstrează curăţenia în parcuriAgenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au aplicat în luna iunie 104 sancţiuni contravenţionale persoanelor care nu au întreţinut curăţenia şi igiena în spaţiile de locuit, spaţiile de desfăşurare a activităţii, curţi şi spaţii verzi din jurul blocurilor.

Amenzi pentru nerespectarea curateniei
Amenzi pentru nerespectarea curăţeniei

Conform prevederilor Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 120/2010 privind Normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, nerespectarea condiţiilor menţionate constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei pentru persoane juridice şi de la 200 lei la 1.000 lei pentru persoane fizice.

Tot în luna iunie au fost aplicate şi 11 sancţiuni contravenţionale posesorilor de animale de companie care, în timpul plimbărilor pe domeniul public, n-au deţinut asupra lor materialele necesare (făraş, mătură, pungă) pentru curăţarea dejecţiilor provenite de la acestea. Cei care nu se conformează riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 200 lei şi 500 lei.

Suma totală a sancţiunilor aplicate de către poliţiştii locali pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 120/2010 a fost, în luna iunie a.c., în valoare de 29.100 lei.

Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control se vor desfăşura permanent, aplicându-se, ori de câte ori va fi cazul, sancţiuni contravenţionale, cu scopul de a asigura curăţenia în Sectorul 6.

Etichete: amenzi animale de companie, amenzi sector 6, posesori animale de companie

0/4 COMENTARII
Vama
06 Jul 11:28
+0
VOTURI
-0
@Miron
-parcare Univ - gol!
-parcare Unirea - gol!
-Parcare Cocor - gol!
etc. etc. etc.
vlad
06 Jul 10:27
+0
VOTURI
-0
Mda, 100 sunt prea putine, tot Bucurestiul e plin de rahati de caine. Iarna este infernal sa vezi cum pe langa poteca aia din zapada e o mare de pisat si rahati. Chiar este o problema importanta a orasului... sunt o sursa de boli, de mizerie de nedescris. Ar trebui masuri foarte dure, sa fie prioritatea politiei locale, ca oricum altceva nu fac. Sa patruleze pe strazi si sa opreasca toti posesorii de caini... la a 3-a incalcare sa zicem ar trebui chiar confiscat cainele.

Asa de frica sa vezi cum o sa inceapa toti sa-si stranga mizeria.
Miron
05 Jul 22:12
+0
VOTURI
-0
Cand vor fi construite parcari...
ION
05 Jul 12:21
+0
VOTURI
-0
Si cand va da amenzi pentru parcare ilegal?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE