AMOFM: Aproape 4.000 de locuri de muncă disponibile în BucureştiAgenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat că, la nivelul Bucureştiului, sunt disponibile 3.800 de locuri de muncă, dintre care peste 2.200 de joburi sunt pentru muncitori calificaţi, în perioada 6-12 iunie.

Locuri de munca in Bucuresti
Locuri de munca in Bucuresti
Foto: bihon.ro

 

Pentru românii cu studii superioare sunt disponibile 231 de locuri de muncă, cele mai multe posturi disponibile fiind de programator (29 de locuri de muncă), inginer de sistem in informatica (13 posturi), analist servicii client (12), ofiţer bancar (12).

Prin AMOFM sunt căutaţi şi 575 de angajaţi cu studii medii. Astfel, printre altele, sunt disponibile 120 operator reţele de telecomunicaţii, sunt căutaţi 103 agenţi servicii clienţi, 81 de operatori vânzări prin telefon şi 39 agenţi de vânzări.

Pentru categoria de muncitori calificaţi, unde sunt disponibile 2.202 de locuri de muncă, printre cei mai căutaţi angajaţi sunt agenţii de securitate (629 de joburi), lucrători comercial (468), agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport (107), vânzător (76) şi cusător piese din piele şi înlocuitori (58 de posturi).

Pentru a fi încadraţi ca muncitori necalificaţi sunt căutaţi 793 de români, cele mai multe posturi disponibile fiind cele de ucenic (99), manipulant marfă (75 locuri de muncă), muncitor necalificat în industria confecţiilor (67).

AMOFM Bucuresti face cunoscute locurile de munca vacante, comunicate de catre angajatori, persoanelor in cautarea unui loc de munca. Informatii privind locurile de munca vacante si conditiile de ocupare a acestora se pot obtine de la Agentiile Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit.

Etichete: Bucureşti, locuri de muncă, locuri de muncă București

0/1 COMENTARII
maximale afstand huisarts patiГ«nt
16 iun 20:24
+0
VOTURI
-0
Condense to today, when there is a oversupply of anti aging bully trouble products like weining.gojijeugd.nl/informatie/maximale-afstand-huisarts-patient.html creams, serums, gels and powders that all tinkle up to be this well-spring of youth. Some take-over elbe.gojigezicht.nl/hoe-te-solliciteren/zalf-met-vitamine-d.html their anti aging imagine including ingredients that check a ton of unadulterated crack into konul.gojijeugd.nl/handige-artikelen/nivea-shorty-online-bestellen.html and put of view on how incrustation ages to side with them up and some are uninfected hype.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE