Amplă acțiune de salubrizare, demarată pe Insula Lacul Morii din Sectorul 6 FOTOGALERIE&VIDEOO amplă acțiune de salubrizare pe Insula Lacul Morii din Sectorul 6 a demarat, vineri dimineața, în teren fiind mobilizate atât echipe ale Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, cât și ale operatorului de salubritate Urban SA.

"Colegii din cadrul ADPDU Sector 6, alături de operatorul de salubrizare, au strâns gunoaiele aruncate la întâmplare, au tuns iarba și au eliminat creșterile necontrolate de ambrozia - acea plantă care cauzează atât de multe probleme persoanelor alergice. Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic pe Insula Lacul Morii, spațiu folosit de membrii comunității noastre pentru mișcare în aer liber și plimbări de relaxare", a declarat primarul Gabriel Mutu care a postat pe pagina sa de socializare un prim video al acțiunii de joi. 

În cadrul operațiunii de salubrizare, s-au desfășuratacțiuni de cosit iarba, greblat, defrișat cu drujba, încărcat resturi vegetale. Totodată, au fost desfășurate activități de curățare a bordurilor și decolmatare, în zonele afectate.

Actiunea de igienizare va continua pe parcursul săptămânii viitoare, până la eliminarea completă a deșeurilor de pe suprafața de 2,5 hectare a Insulei Lacul Morii, anunță edilul. 

 

Etichete: Gabriel Mutu, insula lacul morii, salubrizare insula lacul morii, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Steve Hoffman
21 iun 10:26
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor
Aveți mare nevoie de consolidare financiară (împrumut)?
O mulțime de oameni se confruntă cu provocări financiare premature și majoritatea nu sunt capabili să obțină împrumuturi de capitaluri proprii de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza ratei dobânzii ridicate, a garanțiilor insuficiente, a raportului datorie / venit, a scorului creditului scăzut sau din alte motive.

Dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, vă sfătuiesc să contactați compania mea și vă putem ajuta cu un împrumut.
Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri, împrumut ipotecar și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt, împrumuturi garantate și fără garanții și, de asemenea, puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Pentru mai multe informatii; aici sunt datele noastre de contact.
E-mail de contact: novicapfinancialservices@gmail.com
Număr de contact: +31642117819 (WhatsApp)

Nu mai există timpi de așteptare sau vizite stresante la bănci. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.
Bogdan
20 iun 13:53
+0
VOTURI
-0
Furați meritele altor persoane cu inițiativă care au anunțat acest eveniment cu câteva zile înainte.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h