Ana Maria Topoliceanu, denunț la adresa lui Vasile Blaga și a Elenei Udrea, la DNAAna-Maria Topoliceanu este cea care a făcut un denunț la DNA, conform căruia le-a dus o geantă cu bani din partea lui Bogdan Buzăianu lui Vasile Blaga și Elenei Udrea. 

Ana Maria Topoliceanu ar fi fost agent secret pe langa Elena Udrea
Ana Maria Topoliceanu ar fi fost agent secret pe lângă Elena Udrea
Foto: ziuanews.ro

Fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții Ana Maria Topoliceanu i-a denunțat la DNA pe Elena Udrea și Vasile Blaga. Sursele Profit.ro precizează că Topoliceanu a declarat procurorilor DNA că le-a dus o geantă cu bani Elenei Udrea și lui Vasile Blaga, la sediul PDL.

Ana Maria Topoliceanu a mai precizat, în denunțul formulat la DNA, că geanta cu bani era din partea lui Bogdan Buzăianu, fost proprietar al Energy Holding.

Plenul Camerei Deputaților urmează să discute, miercuri, cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunității pentru urmărire penală, reținere și arestare preventivă, iar votul asupra rapoartelor Comisiei juridice în acest caz va fi secret cu bile. 

0/1 COMENTARII
Oana
28 Oct 20:16
+0
VOTURI
-0
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pas_oniska@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE