ANAF a găsit nereguli la Carrefour România. Compania nu poate justifica 34 de milioane de leiANAF suspectează deduceri ilegale de TVA la Carrefour România, care nu poate justifica 34 de milioane de lei, informează Digi24.

ANAF a gasit nereguli la Carrefour Romania. Firma nu poate justifica 34 de milioane de lei- surse
ANAF a găsit nereguli la Carrefour România. Firma nu poate justifica 34 de milioane de lei- surse
Foto: realitatea.net

Carrefour România are astfel obligaţii fiscale suplimentare totale stabilite de 34.401.752 lei, informează economica.net.

La impozitul pe profit s-au stabilit diferenţe suplimentare privind contractului încheiat cu firma-mama, pentru care nu a prezentat documente justificative, conform prevederilor fiscale legale în vigoare.

De asemenea a făcut cheltuieli fără a avea la bază documente justificative aferente relaţiilor comerciale cu persoane juridice radiate, inactive şi a avut cheltuieli cu servicii realizate peste preţul pieţei.

Totodată societatea a dedus în mod eronat TVA aferentă unor tranzacţii cu societăţi inactive, această taxă fiid dedusă fără a avea la bază documente justificative.

Solicitaţi de ECONOMICA.NET să comenteze pe marginea situaţiei create, reprezentanţii Carrefour au transmis următoarele: "Carrefour respectă toate legile din România. Sunt în curs discuţii cu ANAF. Nu vă putem oferi informaţii suplimentare"

Etichete: ANAF, Carrefour, carrefour romania

0/2 COMENTARII
john doe
23 Jan 00:59
+0
VOTURI
-0
De asa ceva nu am auzit niciodata in Romania!
Cris
22 Jan 15:32
+0
VOTURI
-0
Aceste hipermarketuri, pentru cine nu stie, nici macar nu au un sediu. Sunt casute postale in Luxemburg, deci sunt adevarate masinarii de spalat bani. Bugetul de stat din Romania aduna praful de pe toba de pe urma lor iar prostii cumpara aproape numai produse proaste, contrafacute din aceste magazine. Ele ar trebui imediat desfiintate si create niste centre culturale, scoli sau spitale in ele.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE