ANAF a scos la vânzare o vilă impresionantă în nordul CapitaleiUn personaj cheie condamnat în dosarul ICA a rămas fără vila impresionantă din Nordul Capitalei. Anaf a scos-o la vânzare pentru 2,2 milioane de lei, potrivit capital.ro.

ANAF a scos la vanzare o vila impresionanta in nordul Capitalei
ANAF a scos la vânzare o vilă impresionantă în nordul Capitalei

Conform anunţului de vânzare, proprietatea, situată în Șoseaua Bucureşti Ploieşti, este compusă din teren cu suprafaţa măsurată de 645,80 mp (652 mp din acte) şi construcţiile situate pe acesta: locuinţa dată în folosinţă în anul 1998, cu suprafaţa construită la sol de 148,07 mp, cabina poartă edificată în anul 2005, cu suprafaţa la sol de 6,94 mp şi piscina construită în anul 2006, cu suprafaţa construită la sol de 25,13 mp.

Vlad-Nicolae Săvulescu, fost director al Direcţiei Privatizare — Concesionare a ADS, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în august 2014, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

În aceeaşi şedinţă, Curtea de Apel a decis condamnarea definitivă la 10 ani de închisoare cu executare a omului de afaceri Dan Voiculescu.

Etichete: ANAF, dosar ICA, vilă bucureşti, vilă confiscată, Vlad-Nicolae Săvulescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE