ANAF demarează controale la fimele de asigurare din RomâniaANAF va demara controale la majoritatea firmelor de asigurare din România. Conform unor surse Hotnews, controalele vor fi axate pe cheltuielile de consultanță și management, riscul de transfer al profitului și majorarile succesive de capital operate de acţionari, pentru acoperirea acestor pierderi.

ANAF demareaza controale la fimele de asigurare din Romania
ANAF demarează controale la fimele de asigurare din România
Foto: capital.ro

ANAF va face verificari amanuntite la majoritatea firmelor de asigurare din Romania, verificari care sa clarifice situatia fiecarui asigurator dar in mod deosebit controalele vor fi axate pe analizarea cheltuielilor de consultanta si management, pe analizarea riscului de transfer al profitului si asupra majorarilor succesive de capital operate de acţionari, pentru acoperirea acestor pierderi, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate ASF. Firmele vor fi verificate de Inspectia Fiscala care a demarat deja analiza de risc.

Potrivit unei adrese transmise de institutia condusa de Misu Negritoiu, dadeau de banuit pierderile financiare raportate in ultimii 5-6 ani de catre majoritatea societatilor de asigurare din Romania ca si existenta unor fluxuri financiare importante aferente unor contracte de reasigurare cu entitati inregistrate in jurisdictii din afara Europei, multe in paradisuri fiscale.

Etichete: ANAF, asigurări, controale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE