ANAF începe operațiunea "Revelion 2016". Toate localurile în care se fac petreceri vor fi verificateToate localurile din ţară care organizează petreceri de Revelion vor fi verificate de inspectorii antifraudă.

ANAF incepe operatiunea "Revelion 2016". Toate localurile in care se fac petreceri vor fi verificate
ANAF începe operațiunea "Revelion 2016". Toate localurile în care se fac petreceri vor fi verificate
Foto: catcostaclujul.ro

Potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), după finalizarea primei etape a operațiunii "Cristal" și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țară să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită "Revelion 2016".

Astfel, în intervalul 31.12.2015 - 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion.

"În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de revelion vândute, precum și încasările din seara de revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat", anunţă ANAF în comunicatul citat.

Etichete: ANAF, petrecere de revelion, restaurant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE