ANAF nu a primit nicio ofertă pentru vila din București a familiei VoiculescuANAF nu a primit nicio ofertă pentru vila familiei Voiculescu, scoasă la licitație.

ANAF nu a primit nicio oferta pentru vila din Bucuresti a familiei Voiculescu
ANAF nu a primit nicio ofertă pentru vila din București a familiei Voiculescu
Foto: DIGI24

ANAF nu a reușit să vândă vila familiei Voiculescu, pentru a recupera o parte din prejudiciul evaluat la 60 milioane de euro din dosarul ICA, informează Digi24.ro.

Deşi se află într-o zonă foarte bună din nordul Bucureştiului, vila familiei Voiculescu, aflată pe strada Aviator Zorileanu, nu a trezit niciun interes la prima licitaţie organizată de ANAF. Preţul de pornire a fost de 4,5 milioane de lei, aşa că la a doua licitaţie, acesta va fi redus cu 25%.

Nu este singura proprietate pentru care Fiscul e nevoit să taie din preţ, în lipsă de cumpărători.

Un alt teren pe care ANAF încearcă să-l vândă la licitaţie aparţine familiei Copos. În spatele acestui gard se află un lot de 10.000 de metri pătraţi, care a fost scos la licitaţie cu un preţ de pornire de aproape 4 milioane de lei.

Specialiştii în imobiliare au mai multe explicaţii pentru licitaţiile eşuate.

„Aceste proprietăţi nu pot fi vizionate decât pe exterior şi atunci din acest motiv e foarte riscant să achiziţionezi o proprietate prin această procedură, pentru că nu ştii ce găseşti în înăuntrul proprietăţii, când intri în posesie. Orice terţă persoană interesată poate în orice moment să depună o contestaţie", a declarat Dragoş Vîlceanu, preşedintele Asociaţiei Brokerilor Imobiliari.

Etichete: ANAF, dosar ICA, vila voiculescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE